Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyet csinálhat egy tanár?...

Ilyet csinálhat egy tanár? Milyen ember az ilyen?

Figyelt kérdés

Beteg voltam 1,5 hétig, influenzám volt, alig bírtam felkelni. Nem voltam töri tz-n. A tanár, mikor először mentem suliba, mondta, hogy összeállított nekem egy másik dogát, ami sokkal nehezebb, mint a többieké volt. Így "hálálja meg", hogy nem voltam ott dogánál. Megírtam és tele volt olyanokkal, amiket nem is tanultunk. Hogy tehetett ilyet? Amúgy meg 5-öst kaptam most félévkor belőle, nem is vagyok szar tanuló, hogy ilyet csináljon. Elmondtam anyunak, ő nagyon kiakadt. Szerintetek beszéljek ofővel?

17L

2011. jan. 19. 16:00
1 2
 11/17 Bretso ***** válasza:
54%

Hiányoztál a dogán? Hiányoztál. Tudtad, hogy megírod? Tudtad, hogy megírod. A tanárnak szíve joga változtatni, hogy a többiek ne mondják el a feladatokat? A tanárnak szíve joga változtatni. Hol itt a probléma? Értem én, hogy nem fair, de semmi olyasmit nem követett el a tanár, amit ne tehetett volna meg.

Ha mindenáron csinálni akarsz valamit, akkor beszélj vele te. Ne ofőn keresztül, ne anyuka/apuka, hanem te. Mond meg neki, hogy ez és ez volt a bajod, és szívesen megírnád újra, ha megengedné, amire rendesen tudnál készülni. Ha megengedi már jófej és örülhetsz neki.

2011. jan. 19. 17:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy megírtam, mert az természetes. Hanem az, hogy még mondta is, hogy "hát ez nehezebb, mert hiányoztál az elsőnél". Ezt szerintem nem teheti meg. Meg mi az, hogy olyat mond, hogy "megszívat". Az alapvető tiszteletet szerintem elvárhatja egy diák is, ugyanúgy, ahogy én is megadom a tanárnak.
2011. jan. 19. 17:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező teljesen igazad van. Szerintem vagy az igazgatót vagy a tanárt keresse fel anyukád.
2011. jan. 19. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Szólj az osztályfőnöknek vagy az igazgatónak, tartsd meg a dolgozatot is bizonyítéknak.
2011. jan. 19. 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Látom ne világos.Szép dolog kiállni az igazadért,de vannak helyzetek mikor jobb meghúzni magad.Én ugyanígy voltam, mint te és az osztálytársaim is ebben a helyzetben voltak és hidd el nem ér annyit hogy beugass neki.Mert hiába hiszed, hogy csak szólsz neki,ő ezt úgy veszi: "ki ez a taknyos, hogy kioszt engem hogyan végezzem a munkámat"

Ha meghúzod magad,kibírod ezt a kis időt jobban jársz hosszútávon.Az életben sokszor kell ugyanígy "meghúzni" magad.

Na de majd úgy is meglátod:)

2011. jan. 19. 20:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nem az apjáé az iskola, nyugodtan számon lehet kérni. Ha bosszút esküszik, legfeljebb iskolát váltasz.
2011. jan. 19. 20:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

kérd meg, hogy adjon szorgalmit, vagy hívjon ki felelni egy olyan anyagból, amit már normálisan meg tudsz tanulni.

így látja, hoyg iygekszel, nem vagy link.

de ne verd ki a balhét se te, se anyu.

pláne ha olyan egyetemre, fősulira készülsz, ahol a töri felvételi tárgy.

2011. jan. 19. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!