Ilyet csinálhat egy tanár? Milyen ember az ilyen?
Beteg voltam 1,5 hétig, influenzám volt, alig bírtam felkelni. Nem voltam töri tz-n. A tanár, mikor először mentem suliba, mondta, hogy összeállított nekem egy másik dogát, ami sokkal nehezebb, mint a többieké volt. Így "hálálja meg", hogy nem voltam ott dogánál. Megírtam és tele volt olyanokkal, amiket nem is tanultunk. Hogy tehetett ilyet? Amúgy meg 5-öst kaptam most félévkor belőle, nem is vagyok szar tanuló, hogy ilyet csináljon. Elmondtam anyunak, ő nagyon kiakadt. Szerintetek beszéljek ofővel?
17L
Szemétség az ilyen. Ez akkor lenne helyénvaló, ha csak azon az adott napon lógtál volna pl. a doga miatt (nálunk matekon így működik), akkor természetes, hogy megszívat a tanár.
De így? Ez nevetséges és gyökér dolog.
Szerintem eleve az ostobaság, hogy az 1. órán dogát írat... Én is voltam 2 hétig beteg (vesegyulladással), kisebb gondom is nagyobb volt, hogy még tanuljak is közben.
Szerintem szólj anyudnak, vigyétek az igazolást is és keressétek meg az igazgatót és tegyetek panaszt!
Sok hülye tanár a diákjain éli ki magát, ezt ne hagyjátok annyiban.
16:19 vagyok.
Mindenesetre én azt tanácsolom, hogy ne küldjél be senkit,ne mondd az osztályfőnöknek meg semmi.
Én is ott csesztem el, hogy a tanárok igazságtalanságát megszóltam,nem értettem velük egyet,de ezáltal csak jobban pikkeltek rám.
16:18 vagyok.
Szerintem meg ne hagyd magadat, mert, ha nem tesztek semmit akkor is mégjobban rádszállhat!
miért ne lehetnél ötös? most kezdődött csak el a félév? viszont ha balhézol valóban nem lehetsz majd az... te szóltál neki, őt nem érdekelte, ez van.
kérd meg h javíthass, úgy még szimpatikusabb is lennél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!