Orvosi egyetemet végzett ember lehet később biológia v. kémia tanár középiskolában?
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 13:46
2/6 anonim válasza:
Minden szakmának a saját szakképesítését kell megszereznie, nyilván nem fedi egymást teljesen a két tananyag. Valószínűleg nem tanulnak pl moszatokról meg nyitvatermőkről az orvosegyetemen. Esetleg talán szakmai alapozó tantárgyat taníthat eü. szakközépben, legalábbis régebben voltak ilyenek. De nehezen tudom elképzelni, hogy valaki elvégez egy orvosegyetemet azért, hogy utána semmi pénzért "a nemzet napszámosa" legyen.
3/6 anonim válasza:
tényleg furcsa kérdés :)
sztem 9-10. osztályban taníthat.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem. De minek akarna vki elvégezni egy iszonyat nehéz 6 éves egyetemet, ha utána tanár akar lenni?:D
Az egyik hozzászólónak pedig:
Az orvos is a nemzet napszámosa", ő is ugyanúgy egyetemet végzett közalkalmazott, szóval kb annyi a fizetése, mint egy tanárnak.
5/6 anonim válasza:
Különbözeti tárgyakat kell elvégeznie, utána lehet.
6/6 anonim válasza:
Simán. Elvégzed a tanárképzőt és kész. (Nyugi, másoddiplomás, ergo gyorstalpaló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!