Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi történt a West-Balkánban?

Mi történt a West-Balkánban?

Figyelt kérdés
Konkrétan mitől tört ki a pánik? A híreket olvastam, de hát csak tud már valaki valamit. Miért titkolóznak?
2011. jan. 16. 20:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

én sem értem, hogy hogy lehet ilyet eltusolni, mikor ott volt 2-3 ezer ember. Senki se tudja mi történt, csak mindenki hallotta valakitől.

Én is megnézném a képet, megköszönném ha belinkelnéd.

2011. jan. 17. 22:13
 12/21 A kérdező kommentje:

Megtaláltam. Állítólag a 14 mp-nél látszik, de én nem láttam semmit.

[link]

2011. jan. 17. 22:17
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha leállítod a videót 14 mp-nél, akkor láthatod.

Amúgy itt a kép, abból a videóból szedték:

Sajnálom szegény lányokat. Három fiatal lánynak kellett meghalnia az emberi felelőtlenség, kapzsiság (és talán gyilkosság) miatt.

Nem ismertem őket, de megrendített nagyon.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jan. 18. 13:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez az a kép, én már nem találtam volna meg, úgyhogy köszi:). Igen egyszerűen abszurd. Itt ködösítik a népet. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a hozzátartozókat beavatták-e. Félnek, hogy majd a rasszizmus fokozódik az országban? És akkor mi van? Megérdemlik, hogy megkapják a magukét. Tisztelet a kivételnek, például ma nyilatkozott a hírekben egy /szerintem/ roma srác az esetről és olyan szinten kulturált volt, hogy ha nem látom a nevét, és a bőrszínét azt hiszem hogy fehér. Tehát itt én úgy gondolom, hogy nem a rasszizmus éleződne ki, hanem a tetteseket elítélik, lecsukják. Szerintem ezeket a fenyegetőzéseket, amiket korábban írtam is lehetne büntetni. Sajnos nem én vagyok a törvény.
2011. jan. 18. 21:15
 15/21 komiczu válasza:
32%

Nem történt késelés, csak elkezdték ordibálni, hogy volt. Az egészet a nyomi Jobbikosok szítják, sőt Facebook-on volt egy olyan alkalmazás, hogy "gyertyagyűjtás Kadosa Kinga, Répászky Rita és Csikós Emese emlékére" és oda írt egy Jobbikos arc, hogy "megérdemelték" meg hasonlók, hogy keverje a kakit. Persze aki ott volt, az se tud mesélni semmit konkrétat. Volt egy megemlékezés a West Balkán előtt, amin 15 embert előállítottak, mert az ordították, hogy "Igenis van cigánybűnözés!" aztán persze fel voltak háborodva ezen. Amúgy ezt az ordibálást felrakták youtube-ra, és alá kommentelte egy nagymagyar, hogy ott ezért jól megszólták őket, mert az emberek agymosottak, és nem hiszik el, hogy a cigányok csinálták. Nem képes megérteni, hogy egy MEGEMLÉKEZÉSEN nem csinál ilyet a civilizált ember (meg máshol sem egyébként). Már megint azt akarták, hogy róluk szóljon az egész meg a gyűlöletükről, stb. Persze erre, most biztos ki fog fakadni egy-két tizenéves, hogy a híradónak nem szabad hinni, de majd pont azoknak fog hinni az értelmes ember, akik minden nap mást mondanak arról, hogy mi történt, és azt állítják, hogy ott voltak, pedig az ismerősük ismerősének az anyjának a kutyájától hallották az egészet. A Jobbikosok kiraktak egy fotót, mint a késelés bizonyítékát, és kiderült, hogy az a fotó egy novemberi budapesti helyszínelésen készült :D nevetséges. Amúgy itt van minden -->

[link]

2011. jan. 21. 13:43
 16/21 anonim ***** válasza:

istenem, ne haragudj de ez az index hír egy hatalmas nulla.

k.vára nem az a kép volt a bizonyíték amit ebben a cikkben írnak, ráadásul ezen a képen látszik hogy az egy férfi.

Amelyik képet bizonyíknak hozták fel, azt egy videóból szedték, ami a west balkán előtt készült azon az estén.

ezt a képet cask valamelyik idióta tette fel, amit persze egyből cáfol a média, igaz jogosan, de másik képet bezzeg nem cáfolják...

2011. jan. 21. 15:58
 17/21 komiczu válasza:
mind a két képet előszedték, és tudom, hogy melyikre gondolsz, de azon egyszerűen semmi nem látszik. akármi lehet az amit folyton bekarikáznak rajta.
2011. jan. 21. 17:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Elég egyértelműen látszik a vérfolt a képen, meg a lány melltartója is, nem hiszem, hogy egy 50 éves férfi melltartót hord.
2011. jan. 21. 18:40
 19/21 komiczu válasza:

az előbb írtam, hogy tudom melyik képről beszélsz, de egyáltalán nem egyértelmű, hogy az vér.

viszont igazából úgy vagyok az egésszel, hogy már egyszerűen nem tud érdekelni. annyi baromságot hallottam, meg annyira sok az olyan ember akiket nem lehet meggyőzni még orvosszakértői véleménnyel sem, hogy egyszerűen elég. nekik úgyis az az igazság, ami a fejükben van...

2011. jan. 21. 19:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Neked meg úgy is az, ami a te fejedben van...
2011. jan. 23. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!