Mi történt a West-Balkánban?
"pontosan az alábbiak történtek: sajnos én is láttam az egyik áldozatot, vékony piros karcolas volt az oldalan, a tomegben vki szurt sebnek nezte, es felkialtott, hogy megszurtak vkit. a tömeg panikba esett es menekulni a kezdett."GRATULÁLOK NYOMORULT BUTA B@LFASZ EMBEREKNEK """ Ezt az olvasók ne vegyék magukra csak az Aki felkiáltott ,mert valószínűleg ez okozta a halálukat hogy a korlátnak szoritották őket"2000 fős tömegbe felorditani hülye B."
Én ezt olvastam. Nem én vagyok aki látta. Én a közelébe sem voltam a helynek. De nekem reálisnak tűnik. Az igazságot egyébként se hinném h valaha megtudnánk.
utolsó, kinek írták ezt?
ha ezt komolyan mondtad, és igaz is, akkor elég durva az ügy:S
Nem mondok nevet, mert nem is emlékszem, mivel nem az én ismerősöm volt, de ha emlékeznék rá sem akarnék ebbe belefolyni. Azért jelent meg az én kezdőlapomon, mert rengeteg kommentelő volt, több ismerősöm is írt hozzá. Tehát én innen tudom a dolgot és azt írta az illető amit már imént is írtam. Majd gondolom ezt már többen látták vasárnap a következő komment érkezett: legalább hárommal kevesebb...
A rendőrség gondolom azért akar tussolni, hogy ne éleződjenek ki ennél is jobban az ellentétek, ez pedig nem megoldás, gondolom én. Nem normális, ami ebben az országban megy. Ha jó nyelvérzékem lenne már réges-régen kiköltöztem volna valahova.
Egyébként most linkelt a barátom egy képet, amin az egyik áldozat látható holtan. A képen ki van emelve egy részlet amin egy szúrás nyomnak tűnő seb van.
Tehát nekem meggyőződésem, hogy késelés volt és az a >késelés< felkiáltás nem vicc volt, ha egyáltalán volt ilyen.
Azt még hozzátenném, hogy hogy lehet az, hogy ha eltaposták őket, akkor 3 halott van, de nincs több sérült?
Még az is érdekes, hogy ha valóban volt a >késelés< felkiáltás azt a bömbölő zenében hogy hallotta meg bárki is?:O Pláne hogy jutott el a szervezőkhöz, hogy elhallgattatták a zenét és feloltották a lámpát? Hogy lehet, hogy pont két barátnőt tapostak halálra? Nem hinném, hogy pont mind a kettő megbotlott és elesett. Késelésnél valószínűbb, hogy mindkettőjüket megtámadják. Persze erre lehet azt mondani, teljesen jogosan, hogy egyik segített a másiknak.
Egy szó mint száz át vagyunk verve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!