Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a fene történt tegnap a...

Mi a fene történt tegnap a West Balkánban?

Figyelt kérdés
Az egyik lány 18 éven aluli, egy iskolába járok vele, a neve stimmel. Még nem tudni, hogy ő-e az egyik áldozat, mindenki csak találgat, aki ismeri, mert elérni nem tudják. Borzalmas, teljesen ledöbbentem. Mi történt? Ott volt valaki, vagy a közelben volt?
2011. jan. 16. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
írd be google-e, vagy facebook-ra, kiad egy csomót.
2011. jan. 16. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
1%
Már itt is kiírtak erről hatezer kérdést, nézz körül egy kicsit, mielőtt hátezeregyedszerre is kiírod.
2011. jan. 16. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:

hát én annyit hallottam, hogy 3 lány halt meg és még nem tudták megmondani biztosra, hogy mi is volt az oka ..

egyébként én azt nem értem ebben, hogy MIAZ HOGY NEM TUDJÁK, HOGY KIK AZ ÁLDOZATOK .. nyilván azonosították őket, vagy hát én nem tudom .. :S

2011. jan. 16. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
14%
kurucot is megnézheted...
2011. jan. 16. 13:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó bocsánat, hogy mertem érdeklődni hallod ne legyél már ennyire rosszindulatú
2011. jan. 16. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:

3 lány meghalt. Pánik tört ki a klubban, és mindenki menekült kifelé (itt vannak találgatások, hogy ennek mi oka lehetett).

Plusz állítólag a West Balkánnak már működési engedélye se volt, és jóval több ember volt bent, mint a max. kapacitása a helynek.

2011. jan. 16. 13:52
 7/8 anonim válasza:
100%

Én az index.hu-n tegnap hajnalban az első cikk megjelenésének idejében néztem - akkor még több ember is azt állította, késelés volt, és emiatt tört ki a pánik. Azt írták, 3 lány halt meg késelés miatt, és 2-3 főt agyontaposott a tömeg, illetve egy ember kiugrott az emeletről menekülés közben.

Reggelre mi maradt ebből? "nem történt késelés" "egyszer csak pánik tört ki" " a lányok halálának oka ismeretlen". Hát én ezt nem hiszem el! Magától nem tör ki pánik - és ha nem történt volna késelés, nem reppen fel ez a hír hajnalban, és nem lettek volna szemtanúk sem...

Ennyit az új médiatörvényről, ami szabályozza a közpánikot keltő hírek közlését is...

2011. jan. 16. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nem értem hogy mi a sz.rért nem lehet nyilvánosságra hozni, hogy igen, késeltek ..lehet hogy közpánikot keltene, hogy létezik ilyek, de jobban vigyáznának az emberek is .. én pl biztos hogy nem emgyek a közeljövőben bulizni ..
2011. jan. 17. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!