Ha eljöttél, miért jöttél el Magyarországról vagy miért szeretnél eljönni?
Az okokra lennék kíváncsi.
Ezt most azért kérdezem, mert az előző kérdésre is rengeteg, Magyarországon élek, de minek avagy mit is keresek én itt válasz érkezett.
Az én szemszögemből nézve: Nem tudtam magamnak otthon egy jövő képet kialakítani. Holott a szüleimnek (mindkettőnek) van 1-1 igen jól menő vállalkozása, de látom, hogy szinte megszakadnak és az utolsó bőrt is lehúzza róluk az állam.
Nem mondom, hogy idekint habos torta az élet, de mindenesetre itt a suli mellett is tudok úgy dolgozni, hogy ne szakadjak meg és el tudom tartani magam ( nyílván nem dúskálok az anyagiakban, de nem is dolgozom teljes időben.) Mostanra kialakult bennem egy jövő kép és van végre célom. Sajnos ezt otthon nem sikerült elérnem.
Hétvégén van időm magamra a páromra és MAGUNKRA.
Nagyobb biztonságban érzem magam, mint otthon. Körülbelül ennyi...
Nem születtem, és nem is neveltek nacionalistának.
Jól érzem magam Európában, per pillanat Európát tartom hazámnak.
Nem kívánok az életemmel játszani (ugyebár harcolni helyett) Magyarországért....
Több olyan nagy magyar nevet ismerek, akik szintén nem harcoltak Magyarországért, és mégis felnézünk rájuk, magyarnak (nagy magyarnak) tartjuk őket.
Ez már évszázadok óta így van otthon. A saját állampolgáraink nincsenek tisztelve, védve... Ki vannak használva és el vannak taposva. Ahhoz sajnos túlságosan széthúz ez a nép, hogy jelentős változást el lehetne érni az ország helyzetében. Összefogás kéne, de az nincs. Így meg ez pont olyan, mintha egyszál katonaként harcolnék a görög seregek ellen... Lehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!