A bérház gondnokának leváltása?
Figyelt kérdés
minden bérháznak van egy gondnoka ugye. aki takarítja a bérházat. A mi bérházunkban borzalmas a gondnok néni, a lánya és az unokája. Mivel az öreg néni nem tud takarítani ezért a lánya csinálja és az unokája. Borzalmasak, hatalmas balhé kerekedett ma ki. Felcsengettek hozzánk hogy látták a cigaretta csikket kirepülni az ablakunkon :D egy darab cigi csikket se dobtunk ki mindig a benti eloltóban oltjuk el, az alattunk és felettünk lévők rendszeresen kidobálják, ezt el is mondtuk nekik, de ők a saját szemükkel látták hogy mi voltunk. Aztán elkezdték mondani hogy a kutyánkat se a bérház elé szarattassuk, hol ott mi csak pisilni hagyjuk ott, mivel nem bírja ki addig mire hátra visszük, amit nemértek hogy miért baj hogy oda pisil, de ők akkor is fújják hogy akkor se oda vigyük szarni, mégegyszer elmondtam hogy szerintem különbség van pisi és szarás között, kakálni hátra szoktuk vinni, ahova minden kutyasétáltató viszi, erre elkezdik mondani hogy majd akkor feljelentenek minket, mi meg mondtuk hogy miért? azért mert a kutyánk a bérház elé pisil a fűbe??! Erre azt mondja nekem a néninek a lánya, hogy: mindjárt odamegyek és pofán baszlak! Én meg erre természetesen visszamondtam neki hogy csak tessék jönni, majd akkor én jelentem fel Önt. Most őszintén normálisak? direkt szépen kérdeztük hogy mi a problémájuk velünk, egy csúnya szó nem hagyta el a szánkat, erre a nő meg egy ilyet mond nekem? elviselhetetlenek, mellesleg az alattunk lévő hölgynek van egy kis tacskója és ő szokta levinni a bérház elé a kutyát hogy ott végezze a dolgát....egyszerűen elviselhetetlenek, hogyan lehet őket leváltani? köszönöm2011. jan. 11. 19:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!