Miért szeretnék, hogy egyre több homoszexuális legyen?
Újonnan oszlani kezd az a tévhit, hogy a homoszexualitás az emberrel születik. Manapság egyre több vélemény lát napvilágot, miszerint a homoszexualitás, egy pszichológiai, nevelési rendellenesség, az emberben kialakítható. Egyre többen hangoztatják, hogy a homoszexualitást szándékosan sugározzák az emberek felé.
Ki teszi ezt?
Miért, mi a céljuk?
Hogyan?
engem nem érdekel!
Minél többet foglalkoztok vele, annál jobban fogják csinálni!
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:35
ezzel teljes mértékben egyetértek!
Figyeljétek meg, ha egyszer szabadon vonulhatnak és a kutya sem törődne velük, megunnák! már nem lenne értelme az egésznek! erre van ahol már rég rájöttek! a holland mesefilm pedig egy erősen sarkított példa! nem kell ezt úgy beállítani, mintha ez kötelező lenne, vagy muszáj lenne nézni!
kedves kérdező, te egy kicsit üldözési mániás vagy.
a homoszexuális emberek nem tehetnek arról, hogy ilyennek születnek. több meleg ismerősöm is van, és nagyon jó emberek, a szüleik is normálisan nevelték őket (szóval nem öltöztették a fiukat lánynak, ilyesmi extrém esetről szó sem volt), normálisan viselkednek (nem nőies fiúk és nem férfias lányok).
lehetséges, hogy a homoszexualitást tényleg direkt sugározzák az emberek felé, a médián keresztül pl. szerintem nincs többről szó, minthogy az emberek megszokják a tényt és a látványt, hogy ilyen létezik, és emiatt ne ítéljék el a szűklátókörű emberek őket.
az már más kérdés, hogy a média mindig az extrém eseteket mutatja, pl. a rózsaszín boával és bőrtangában táncoló melegeket. ők szimplán rossz ízlésű, téves úton járó emberek, de nem azért mondom ezt rájuk, mert melegek.
én azokat sem ítélem el, akik nő létükre férfinek, vagy férfi létükre nőnek gondolják magukat. inkább csak sajnálom őket.
Valamikor ekkortájt kezdődhetett a fertő itthon:
(2002-es, választásra buzdító kampány)
Ezt látta a 7 évestől a 77 évesig mindenki, óriásplakátokon, villanypóznán stb.
a nevelés rohadtul nem játszik közre benne, a gének okozzák, egyébként 8. osztályos biológia anyag is, ezt nem a nevelés okozza, vagy hogy hopp gondolok egyet és most meleg leszek!
képzeld el, hogyha választhattam volna, rohadtul nem ezt akartam volna.
Engem speciel nem is a gének által okozott, úgymond valódi homoszexualitás zavar, hanem az, hogy a média a melegeket propagálja, felkarolja, népszerűsíti őket - elsősorban a leszbikusokat. És ennek "köszönhetően" sok fiatal lánytól hallani, hogy "kipróbálnám egy másik lánnyal, mert kíváncsi vagyok". A kíváncsiság hajtóerő. De mi a kíváncsiságnak a hajtóereje? Sztem mostanság nagyrészt a média.
Épp ma olvastam, hogy Amerikában már az útlevéligénylő-formanyomtatványokon is tiltják az "anya" és "apa" szó használatát (tehát a megkülönböztetést, a "kirekesztést"), s ehelyett a "Parent One", "Parent Two" kategoriákat javasolják, illetve iktatják be. Tehát a politika és a törvényhozás is asszisztál ehhez a folyamathoz.
"Pont ez a lényeg, hogy nem a gének okozzák. Ez egy tévhit, és tudománytalan."
kérdező_ akkor végre kegyeskedsz is ezt valamivel alátámasztani, valami tudományos hivatkozással? Vagy inkább többel, hiszen állitásod szerint "egyre többen" állitják ezt. Kik is konkrétan?
Azt állítani, hogy egy gén okozza, csak tudományos felfedezés alapján lehet.
Akkor:
Kik fedezték fel?
Mikor?
Ki hitelesítette?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!