Miért szeretnék, hogy egyre több homoszexuális legyen?
Újonnan oszlani kezd az a tévhit, hogy a homoszexualitás az emberrel születik. Manapság egyre több vélemény lát napvilágot, miszerint a homoszexualitás, egy pszichológiai, nevelési rendellenesség, az emberben kialakítható. Egyre többen hangoztatják, hogy a homoszexualitást szándékosan sugározzák az emberek felé.
Ki teszi ezt?
Miért, mi a céljuk?
Hogyan?
Én írtam egy kis szösszenetet - egyetemi dolgozat gyanánt - a média és a homoszexualitás kapcsolatáról. Jónéhány dolognak utánanéztem, s hát az eredmény meglehetősen lesújtó. Csak egy példa: Hollandiában már gyerekdalok(!) születnek arról, hogy milyen jó, ha vkinek két apukája van. Természetesen a tv élőben sugározza, amint gyerekek éneklik ezt a dalocskát.
http://www.youtube.com/watch?v=_qf0puHJ-KM
És a sor folytatható: Tila Tequila Show főműsoridőben a világ egyik legnézettebb csatornáján, Katy Perry (I kissed a girl), Lady Gaga, Chr. Aguilera stb. klipjei, dalszövegei - ugye, a Taturól nem is beszélve.
Nemcsak meleg média van, de létezik meleg művészet, meleg turisztika, meleg fesztiválok stb.
Sztem mindazok az irányzatok, stílusok, amik mostanság megjelennek (pl. emo), mind-mind a meleg kultúra vadhajtásai.
Itthon is megvan a propaganda: VV, Barátok közt, Jóban Rosszban - semmi nincs meleg karakter nélkül. De azért nálunk még nincs L world meg A fiúk a klubból. Idő kérdése.
"kérdező, továbbra is kerülöd az alapkérdést, honnan veszed ezt az állítást, kik állítják. Kik ezek az "egyre többen"?'
Én
"Kik teszik ezt?" "Média mögé rejtőzött" nemzetközi gazdasági, és politikai érdekcsoportok.
"Mi a céljuk?" Destrukció, demoralizálás. Egy erkölcsileg alacsony szinten lévő társadalom gyenge, könnyen irányítható. Ezen kívül a megosztás, "oszd meg és uralkodj".
"Hogyan?" Elsősorban a médián keresztül, tv, rádió, írott sajtó, internet stb.
"nem véletlenül tesznek bele annyi rákkeltő anyagot az élelmiszerekbe, és a kozmetikumokba, gyógyszerekbe stb."
vávávávvárjunk csak! Ez új! Mi az hogy "beletesznek"? És mégis kik? Mi a bizonyítékod? Mert ha ez igaz, akkor...
Kézzelfogható bizonyíták erre nincs, de mindenesetre valóban van alapja ennek az "összeesküvés-elméletnek". Ld. madárinfluenza, H1N1, AIDS, kergemarha-kór, száj és körömfájás, malária stb. stb.
A tudomány hihetetlen gyorsan fejlődik, de a rák ellenszerét sosem fogják megtalálni. Vajon miért? Na vajon...
01:02
Megdöbbentő az a videó. Komolyan mondom, bennem rettegést keltett. Ezt hogy tehetik meg gyerekekkel??? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!