Elvigyem a 200 kilós nőt vidékre vagy nem?
Figyelt kérdés
Az unokanővérem aki csak 90 kiló, le akar menni vidékre ahol vett egy házat és nincsen kocsija, azt akarja Én vigyem le. Az a baj, hogy mindenképpen le akarja szállítani a 200 Kilós ! barátnőjét is. A barátnőjének gondozója van, mert skizofrén és debil, nem régen késsel leszűrta egy rokonát egy veszekedés kapcsán. Mindkettő elmebeteg és kezelik pszihológusok. Velem sem túl jó a kapcsolatuk és elég rizikós lenne bevállalni a fuvart. Egy Marutim van, ami nem túl nagy. A 200 kilós hölgy egyébként kettőjük elmondása szerint nem fér fel a vonatra mert annyira széles, Én még nem fuvaroztam ekkora terhet, szerintetek mit tegyek.2011. jan. 7. 23:27
21/22 anonim válasza:
vidd el a hátadon/öledben, vagy biciglivel!
22/22 anonim válasza:
akármekkora.. két nő nem nyom annyit hogy bárhogy tönkretegye a kocsidat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!