Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elvigyem a 200 kilós nőt...

Elvigyem a 200 kilós nőt vidékre vagy nem?

Figyelt kérdés
Az unokanővérem aki csak 90 kiló, le akar menni vidékre ahol vett egy házat és nincsen kocsija, azt akarja Én vigyem le. Az a baj, hogy mindenképpen le akarja szállítani a 200 Kilós ! barátnőjét is. A barátnőjének gondozója van, mert skizofrén és debil, nem régen késsel leszűrta egy rokonát egy veszekedés kapcsán. Mindkettő elmebeteg és kezelik pszihológusok. Velem sem túl jó a kapcsolatuk és elég rizikós lenne bevállalni a fuvart. Egy Marutim van, ami nem túl nagy. A 200 kilós hölgy egyébként kettőjük elmondása szerint nem fér fel a vonatra mert annyira széles, Én még nem fuvaroztam ekkora terhet, szerintetek mit tegyek.
2011. jan. 7. 23:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Ha kétségeid vannak és ilyen problémások, akkor nem muszáj őket fuvarozni. Majd fogadnak valakit. Keress valami jó kifogást és kész.
2011. jan. 7. 23:31
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a vonatra nem tudott felszállni a méretei miatt, akkor a Suzuki Marutiba sem tud beszállni, így elég egyértelmű, hogy nem tudod magatokkal vinni...legalábbis ezzel az autóval nem.
2011. jan. 7. 23:32
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Leszúrt egy rokonát, és szabadlábon van? Hihetetlen, micsoda világban élünk. Amúgy én levinném őket. Csak nem ölnének meg útközben oda-vissza.
2011. jan. 7. 23:32
 4/22 anonim ***** válasza:
89%

Rakd föl utánfutóra ;)

Bocs.

Amúgy én nem vinném, valami indokot kitalálnék.

2011. jan. 7. 23:36
 5/22 anonim válasza:
54%
vidd el
2011. jan. 7. 23:41
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

A barátnőjének gondozója van, mert skizofrén és debil, nem régen késsel leszűrta egy rokonát egy veszekedés kapcsán.

Ha közveszélyes,és orvosok kezelik akkor tuti nem rohangál szabadon..Ilyen még Magyarországon sincs..

Szerintem ez a kérdés KAMU--

2011. jan. 7. 23:43
 7/22 anonim ***** válasza:
89%

Vigye a debil hölgy a Marutit :DDDDD

Ekkorát már régen röhögtem :D

2011. jan. 7. 23:54
 8/22 OliaTIRA ***** válasza:
100%
ez a kérdés most komoly? :D
2011. jan. 8. 00:03
 9/22 A kérdező kommentje:
Igen, komoly a kérdés ! A 200 kilós barátnő egész nap piál, rokkantnyugdíjas valami 55 éves lehet kb. Gyámja van, egy családi perpatvarba leszúrta egy rokonát, akit korházba vittek de utána kiengették. Nem állapították meg közveszélyesnek, gyógyszereket szed és orvosi pszichiáterhez jár és a gyámjához, tehát kontról alatt van. Manapság nem visznek mindenkit be az OPNI-ba. Még annyit hogy az unokanővérem szerint aki vele él, büdös a segge, bár ez nem szerepel nálam kizáró oknak.
2011. jan. 8. 00:28
 10/22 anonim ***** válasza:
85%

"Leszúrt egy rokonát, és szabadlábon van?"

nem fért be a cellába. Hosszában sem... :D

Bocs, nem tudtam kihagyni.

Nem kötelező elvinned. Megmondod a tényeket, és el fogják fogadni. A kis Marutit nem teherszállításra találták ki. Meg amuygsem férne be az ajtaján sztem.

2011. jan. 8. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!