Hagyjam ott Pestet és jöjjek vissza vidékre?
Pestre járok iskolába, de vidéken lakom..elég messze. Már elegem van abból, hogy mindig bántanak azért, mert vidéki vagyok. Mostanában nagyon sokat szomorkodom emiatt, mert visszavágyódom a vidéki életbe. Szeretnék még a mamám kertjében játszani a kutyáimmal, hiányoznak azok a szép gyerekkori emlékek, az egész hangulat..Mióta Pesten tanulok, teljesen megváltoztam, kezdek én is olyan lenni, mint a többiek, hogy csak az számít, kin milyen márkájú ruha van. Ebből elegem van, mert én nem ilyen vagyok. Régen sosem számított a külső, nem az alapján döntöttem el az emberekről, hogy értékesek-e vagy sem. Itt szinte mindenki drogozik, cigizik, bulizik, összefekszik mindenkivel, engem meg kiröhögnek, ha hétvégente nem iszom le magam a sárga földig. 16 évesen már ki vannak égve, nekem pedig mellettük elveszik a gyerekkorom. Az iskolám jó és nagyon boldog voltam, mikor felvettek, de már nem érzem jól magam a nyüzsgésben, a rengeteg ember között. Ott sokkal több a lehetőség, de én túl korán vágtam bele a pesti életbe és eleinte bírtam, meg alig volt furcsa, de már egyre jobban visszavágyom a nyugodt életembe. Nem tudok dönteni, mert a közelben nincs semmi értelmes gimnázium és azért alacsony színvonalúba nem szeretnék járni. Viszont már szinte mindennap sírok, mert nekem túl sok ez az egész. Mit tegyek? Iratkozzam át vidéki gimibe?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!