Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen egy igazi...

Szerintetek milyen egy igazi jóbarát?

Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságok jellemzik?
2011. jan. 6. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Aki melletted van, amikor máshol kellene lennie.
2011. jan. 6. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Aki nem irigy! Önzetlen, tud örülni az örömödnek.

Igen kevés embert jellemezhetünk így.

Ha bajban vagy, akkor mindent megtesz érted. Ez lehet akár lelki válság is. Ott segít, ahol tud.

Ennyi jut eszembe, számomra ezek az értékek.

Ja!! És sosem hazudik neked. Ez is az alaphoz tartozik.

2011. jan. 6. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Olyan, mint én. De nekem nincs igazi jóbarátom. Leszel a jóbarátom?

Amit egy jóbaráttól elvárnék és magam is nyújtani tudok (ami hirtelen eszembe jut):

-bármit elmondhatok neki őszintén, meghallgat,

kérdez, érdeklődik, felvidít,

bármikor felhívhatom,

örül a sikereimnek és nem irigy,

úgy tekinti a problémáimat, mintha a sajátai lennének és segít ha tud, ötletet ad,

bízhatok benne,

ha szeretnék menni valahova, de nincs kivel, akkor elkísér,

lehet vele röhögni, nem sértődik meg ha viccelődök vele,

egy igazi jóbarát szeret biciklizni :-),

ilyesmik...

Kár, hogy ilyen nincs. :-(

2011. jan. 6. 20:10
 4/5 anonim válasza:

nagyon szerencsésnek mondhatom magam hisz a legjobb barátom a mindenem önzetlen , kedves, aranyos.

Ha átmegyek hozzájuk megkinál ennivaloval innivaloval ha suliba nem viszek kaját elfelezi velem, nem kér viszonzást semmiért,jóllehet vele beszélgetni, nevetni...

egyszerűen nem értem az én barátnőmet hogy lehet ilyen önzetlen az anyukája személyre szabottan főz mindenkinek szóval ha jönne 1 ember pl én akkor nem jutna csak ha elenném vki elől, de nem ő megosztja velem inkább ő nem eszik annyit...

2011. jan. 6. 20:12
 5/5 anonim válasza:
Sajnos magyarorszagon keves az ilyen ember, a fent leirtak megfelelnek a valosagnak, nekm igaz jo barataim vannak akik nem csapnak be, de ok kulfoldiek, magyarorszagon csak 2 emberrol mondhatom hogy barat a tobbi inkabb csak haver!
2011. jan. 8. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!