Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csinálhatnak itt?

Szerintetek mit csinálhatnak itt?

Figyelt kérdés

Már napok óta feltűnő egy autó h mindig előttünk, vagy a tulsó felén az útnak parkol. És most az előbb jön anyum, hogy apu volt túl a szoszmédba s láttak h van benne két fiatal s laptopoznak.. jön anyum h mondta apu h ne engedjen ki este, nehogy elvigyenek:D. S most ahogy mondják nekem is rémlik, h mindig itt áll.. most meg kinéztem az ablakba, és elmentek..:D

pfú be vok szrva.. szerintetek én reagálom túl, vagy van mit túlreagálnom??:D

2011. jan. 1. 18:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

na ez magas..

ha csak kikapcsolom a gombtól az megfelelől lenne?

am meg azért kell leszavazni mert ha van mit tom milyen nagy márkás autója akkor fizesse magának a netet, és nem lopja tőlünk..

2011. jan. 1. 19:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Felírnám a rendszámot, és kihívnám a zsarukat. Nálunk is parkolt majd' 2 hónapig egy igen márkás autó, német rendszámmal. Senki nem ment vele sehova. Felírtuk a rendszámot, felhívtuk a rendőröket. Pár nap múlva kiderült, hogy lopott volt az autó.

Az is lehet, hogy ezek a figurák a netet lopják. Mondom, én szólnék a rendőrségnek.

2011. jan. 1. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem, sőt, még logikus is. Rengeteg sóher fazon van, aki megveszi a nagy hodály kocsit, de a netet vagy a villanyt meg lopja.

Meg tudtad oldani a lejelszavazást?

2011. jan. 1. 19:23
 14/17 A kérdező kommentje:

nm, nem tudom h kell, elolvasni viszont nem tudom, mert nm tudok románul, anyu meg nm ért az ilyesmi szakszavakhoz..

szóval

kikapcs. omb ha meglátom megint itt:))

2011. jan. 1. 19:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Hm....határon túliak vagytok? Esetleg írdd be gugli fordítóba a szöveget. Jó, nem pontos, de v.mennyire segítség.
2011. jan. 1. 19:56
 16/17 A kérdező kommentje:
igen, Erdélyben lakom:)
2011. jan. 1. 20:09
 17/17 A kérdező kommentje:

és megint itt volt..

és kikapcsoltam a modemet..

és elment:D

bevált.. köszi

2011. jan. 1. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!