Csinálhatnak ilyent?
Én 1 nagyon normális tisztelet tudó roma fiú vagyok.De tényleg eszem ágába sincs bele kötni valakibe nem olyan vagyok!Nagyon normális családból származom Apám Anyám tisztességesen dolgozik.Nagyon sok \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'magyar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' barátom van mindannyian szeretnek stb... a társaságom is teljesen normális.Na és ma leszeretünk volna menni a Cool Cluba ahol a habparty volt és mindenkit be engedtek csak a romákat nem:( nagyon sok roma oldalra volt állítva senkit nem engedtek be! Egy romát se persze megértem többségük kötöszködnek bajt csinálnak stb... De én nem abba a fajtába tartozom én se szeretem azokat! Azt mondták az a party más színű embereknek való nem nektek! Meg hogy mennyünk haza meg kár volt beállni a sorba még a helység elől is elküldtek mennyetek innen takarodjatok haza! Nagyon rosszul esett megalázónak éreztem magam nagyon rossz volt:( 15 éves fiú vagyok és még szinte nem is tudom milyen a diszkó nem is voltam nagyon sehol... és a ballagásom szerettem volna megünnepelni és el is lett rontva nagyon szóval ez a egész nagyon rossz volt úgy bántak velünk hogy nem tudtam szóhoz jutni örülök hogy elengedtek anyuék egyszer. Erre romáknak itt nincs helye stb... Pedig olyan jó lett volna csak néztem ahogy mindenki megy be beleéltem magam meg minden erre:( Lehet ez ellen tenni valamit feljelentést tenni vagy sem?:(
Köszönöm a válaszokat előre is :)
05:15: Hogy te milyen észlény vagy .....
Figyi, sajnos ez a valós helyzet. Nem tudsz rajta változtatni, romakát kicsit is színvonalasabb szórakozóhelyre nem engednek be. Ha te pont a kivétel vagy, akkor sajnállak, de tudod ennek megvan a maga jó alapja sajnos. Én már olyat is láttam, hogy fel voltak háborodva, ha egyáltalán be akartak, mivel kint volt a nagy tábla a bejáratnál, hogy "cigánymentes övezet", aztán beszélgettem másokkal, és szintze mindenki megerősített abban, hogy ez teljesen természetes, ezt a tulajdonos a saját jól felfogott érdekében teszi első sorban, mert ha beengedi oda a romákat, akkor a jó módú, pénzköltő, gazdagabb fiatal budai réteg nem fog majd bemenni. És itt be is zárul a kör. Nem a saját maga ellensége + a botrány se hiányzik neki nyilván.
Sajnos ez így kialakult, attól félek, te egymagad ha nem ilyen vagy, sajnos akkor sem tudod ezt megváltoztatni, mert tudod aztán meg 99%-ban így van, te meg ha az 1%-ba tartozol, hát sajnos nehéz helyzetben vagy, de próbálj maradni is a normálisabb társasággal.
a basszus cigánymentes övezet tábla?? nem hiszem el...
iszonyatos de ja vu érzésem lenne ha éltem volna a második világháború idején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!