Nem tartod szánalmasnak ezt a sok agresszív, megvadult kommentelőt?
Figyelt kérdés
Akik még egy konkrét arcot sem tudnak hozzárendelni ahhoz, akivel veszekednek, mégis elképesztő hévvel harcolnak néhány sor ellen, és habzó szájjal üvöltik, hogy "Vávávávává, szíjjeharapom a torkodat, úgyis nekem van igazam, te meg hülye vagy!"
Mintha pénzt lehetne nyerni azzal, hogy kinek van igaza.
2010. dec. 27. 22:28
2/10 anonim válasza:
Hááát igen. A legtöbb ember ilyen sajnos. Meg hát büszkeség. :D El kell fogadnunk őket. :/ Nem tudunk mit tenni :D
3/10 anonim válasza:
Én inkább azt tartom szánalmasnak, hogy egyesek még mindig képesek ezzel foglalkozni.
4/10 anonim válasza:
:D juj valaki magára ismerhetett és megsértették a pici "lelkét" :D
6/10 anonim válasza:
Nem, inkább itt éljék ki magukat.
7/10 anonim válasza:
bárcsak az lenne, hogy csak itt élik ki magukat...az én tapasztalatom az, hogy a való világban is dettó ilyenek vannak.
8/10 anonim válasza:
Kirázott a hideg, hogy az ember a "Való Világ" kifejezésről egyből arra az idétlen TV show-ra asszociál. Pedig évek óta nem nézek TV-t. De hát a csapból is ez folyik, kösz szépen magyar média.
10/10 anonim válasza:
Tudom, a magam nevében beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!