Ki szoktatok öltözni karácsonykor?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 19:06
11/16 anonim válasza:
Otthon nem öltözök ki, csak ha a családi karácsonyra megyünk. De ahány ház, annyi szokás. Épp ezek teszik különlegessé az ünnepeket.
12/16 anonim válasza:
Megadjuk a módját, de nagyon nem öltözünk ki (szval nem kiestélyire, öltöny-nyekkendő kombóra tessék gondolni), inkább csinosabb pulcsi/blúz elegáns nadrággal. Akkor is, ha elmegyünk, akkor is, ha itthon vagyunk családi körben.
14/16 anonim válasza:
Igen, megadjuk a módját, szenteste ünneplőben ülünk az asztalhoz, és ha megyünk valahová, vagy jönnek hozzánk, akkor is puccba vágjuk magunkat. Már sikerült rászoktatnom erre a barátomat is.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó, te olyan vagy, mint mi. Sajnos, én nem tudtam a barátomat rászoktatni erre (sem).
2010. dec. 21. 08:52
16/16 anonim válasza:
Nem nagyon. Ha vendégek jönnek akkor sem.
Mondjuk én itthon sem szoktam melegítőben lenni. Általában farmer, pulcsi szokott rajtam lenni.
De öltönybe, nyakkendőbe nem szoktam kiöltözni itthon Karácsonykor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!