Hozzátok már jöttek a szemetesek kuncsorogni?
Az előbb csöngettek. ilyenkor este már nem nagyon szoktam kinyitni az ajtót. És a szemetesek jöttek "kellemes karácsonyt" kívánni. Mamám adott nekik, merthogy ők hordják a szemetet.Ti szoktatok nekik adni?
Volt, hogy karácsonyi vacsinál jöttek. Na akkor elég mérgesek voltunk, de adtunk nekik.De volt, hogy 3 különböző is jött.
És akkor mind azt mondják, nekik adjanak mert ők járnak erre...
Nekünk nincs kutyánk sajnos.
Mindig jönnek jehovások(azokat általában elküldjük) képeslap árusok, ilyen olyan alapítványra gyűjtők. mindenkinek nem is győzne az ember adni...
Ő hát minden évben jönnek ilyenkor karácsonykor,mert ez amolyan szokássá vált, hogy becsöngetnek mindenhova(ahol hordják a szemetet.)
de nem sokat max 200 500 ft.
Én a kukáim mellé leteszek 1-2 üveg sört szalaggal és egy fecnivel, hogy boldog Karácsonyt. Így mondjuk nem is csöngetnek be hajnalban :-D Plusz ha van valami extra szemetem, azt is el lehet így intézni...
A postásnak szoktam adni egy borítékot Karácsony táján (benne egy ezres), hogy ha nem bántja meg szeretném így köszönteni K-kor. Rengeteget jár hozzánk teszvesz kapcsán, szerintem megérdemli, sosem gyürködi be a ládámba a csomagokat vagy szórja tele ajánlószelvényekkel, hanem mindig felhozza a csomit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!