Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » David Hasselhoff tényleg...

David Hasselhoff tényleg annyira jó képű pasi?

Figyelt kérdés
Csaak azért kérdezem mert háromszor is nősült! Első felesége Catherine Hickland aki szerepelt a Knight Riderben is. Majd Pamela Bach volt a második felesége, akitől van két lánya is, és ezután még harmadszor is megnősült, ekkor vette feleségül Hayley Roberts-et. Szóval tényleg ennyire jóképű pasi? Vagy csak a magasága miatt, vagy csak a hangja miatt tudott háromszor is nősülni? És ha tényleg ennyire jó pasi akkor miért kellett háromszor is nősülnie Davidnaak?

tegnap 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalkorában, a 80-as, 90-es években nagyon jóképűnek számított, pont beleillett a korszak férfiideáljába.
tegnap 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Vót.
tegnap 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Sose volt jó pasi. Fénykorában is telesz#rt zokni alakja volt, ropi lábakkal, bárgyú pofával. A házasságok száma nem függ össze a jóképűséggel. Mivel sok pénze volt/van, mindig lesz aki hozzámegy, akárhányszor válik el. Akkor is, ha ronda, mint bűn.
tegnap 15:32
 4/7 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%
A szép és csúnya emberek is házasodhatnak többször. Ez inkább a párválasztáson múlik, semmint a külsőn :)
tegnap 18:13
 5/7 A kérdező kommentje:
4-esnek! Júj! Akkor én miért nem tudtam meg nősülni? 47 éves férfi / pasi vagyok. És nőtlen. Sohasem voltam nős! De David Hasselhoff meg háromszor is. Akkor ez most hogy is van?
tegnap 18:48
 6/7 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%

ma 18:48

Pl. jó eséllyel az is közrejátszott, hogy szerinted egy kapcsolat a külsőn alapul :)

tegnap 18:56
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os! Hidd el a külső sokat számít! Ha nem csak a külső lenne akkor már biztos hogy én is nős lennék és biztos hogy gyermekeim is lennének, meg már unokáim is. De tudod ronda csúf pasi vagyok mert egy nő sem jött hozzám feleségül.
tegnap 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!