Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » David Hasselhoff-nak vannak...

David Hasselhoff-nak vannak ilyen fura videói, ezek paródiák, vagy mik ezek?

2022. okt. 7. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Videóklip, és elég jó, épp most hallgatom.
2022. okt. 7. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Damnit I Love You az hasít rendesen. Azért akárhogy nézzük a korát értve, jól tolja. Régebben is csinált zenéket.
2022. okt. 7. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi fura bennük? Videóklipek. Van, ahol poénra veszi magát, de ezekben pont nem.
2022. okt. 7. 10:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Egyrészt az egész aláéneklés, tudom ma már majdnem minden az, de iszonyat szar ez a kontraszt, hogy tátogni látod, és az akusztika egyértelműen egy stúdióból jön, meg se próbálják elhitetni. Mások úgy csinálják azért, hogy hihetőbb, kellemesebb, és az érzékeszerveid nem kapnak ennyire ellentmondó információkat, mert ez élvehtetetlenné teszi.

Másrészt a manírjai nagyon gázok.

Harmadrészt ezek nem az ő számai.

Illetve szerintem már kiöregedett, miért erőlteti, főleg a klippeket. Én nagyon szerettem, de ezt rossz látni, erőltetett.

2022. okt. 7. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:

"egész aláéneklés" - egy videoklipben mégis mit vártál? nem koncertfelvétel

egyébként meg "Don't Hassel the Hoff"

https://www.youtube.com/watch?v=woxP0dSdbwQ :D

2022. okt. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!