Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerinted magyarabb magyar...

Szerinted magyarabb magyar vagy a magyar emberek többségénél?

Figyelt kérdés
Sajnos azt veszem észre, hogy sokakból hiányzik a magyartudat.

tegnap 13:44
A kérdező szavazást indított:
IGEN
NEM
15 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mitől lesz valaki magyarabb, mint a másik?
tegnap 14:51
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet ezt fokozni?
tegnap 14:58
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy definiálnád a magyartudatot?

Illetve Te most ilyen idealista vagy, aki szerint a tudat határozza meg a létet, és az én objektív magyarságom a szubjektív énem függvénye?

tegnap 15:16
 4/21 anonim ***** válasza:
Ki tudja.
tegnap 15:39
 5/21 A kérdező kommentje:
Magyar identitástudat, magyar öntudat, a magyar nemzethez, mint közösséghez tartozás tudata. Ez egy érzelmi viszonyulás, ami meghatározza a tudatodat, azt, hogy ki vagy.
tegnap 15:42
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

#5: most akkor érzelmi, vagy valamilyen tényismeret?

Tisztában vagyok vele, hogy magyar vagyok. És? Gondolod, hogy ezzel sokan nincsenek tisztában? Vagy mi kell ehhez pluszban, hogy magyartudat legyen?

Meg most akkor az határozza meg, hogy mennyire vagyok magyar, hogy megvan-e bennem a magyartudat? De az nem éppen annak függvénye, hogy magyar vagyok?

tegnap 15:46
 7/21 A kérdező kommentje:
Igen, sokan nem élik meg, nem érzik át kellőképpen a magyarságukat, legfeljebb felszínesen. Ez nem egy olyan tulajdonság, mint egy okmányodnak az egyedi azonosítószáma, jóval több ennél.
tegnap 16:01
 8/21 anonim ***** válasza:
Azt honnan tudja valaki, hogy kellőképpen átérzi-e a magyarságát? Te honnan tudod?
tegnap 16:05
 9/21 anonim ***** válasza:
Én mennyire felszínesen élem meg a magyarságtudatomat?
tegnap 16:34
 10/21 anonim ***** válasza:
Nagy-Magyarországos matrica az autón + 5 pont, ha Kárpátiát hallgat az +10?
tegnap 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!