Szerinted magyarabb magyar vagy a magyar emberek többségénél?
Figyelt kérdés
Sajnos azt veszem észre, hogy sokakból hiányzik a magyartudat.tegnap 13:44
A kérdező szavazást indított:
IGEN
NEM
15 szavazat
1/21 anonim válasza:
Mitől lesz valaki magyarabb, mint a másik?
3/21 anonim válasza:
Hogy definiálnád a magyartudatot?
Illetve Te most ilyen idealista vagy, aki szerint a tudat határozza meg a létet, és az én objektív magyarságom a szubjektív énem függvénye?
5/21 A kérdező kommentje:
Magyar identitástudat, magyar öntudat, a magyar nemzethez, mint közösséghez tartozás tudata. Ez egy érzelmi viszonyulás, ami meghatározza a tudatodat, azt, hogy ki vagy.
tegnap 15:42
6/21 anonim válasza:
#5: most akkor érzelmi, vagy valamilyen tényismeret?
Tisztában vagyok vele, hogy magyar vagyok. És? Gondolod, hogy ezzel sokan nincsenek tisztában? Vagy mi kell ehhez pluszban, hogy magyartudat legyen?
Meg most akkor az határozza meg, hogy mennyire vagyok magyar, hogy megvan-e bennem a magyartudat? De az nem éppen annak függvénye, hogy magyar vagyok?
7/21 A kérdező kommentje:
Igen, sokan nem élik meg, nem érzik át kellőképpen a magyarságukat, legfeljebb felszínesen. Ez nem egy olyan tulajdonság, mint egy okmányodnak az egyedi azonosítószáma, jóval több ennél.
tegnap 16:01
8/21 anonim válasza:
Azt honnan tudja valaki, hogy kellőképpen átérzi-e a magyarságát? Te honnan tudod?
9/21 anonim válasza:
Én mennyire felszínesen élem meg a magyarságtudatomat?
10/21 anonim válasza:
Nagy-Magyarországos matrica az autón + 5 pont, ha Kárpátiát hallgat az +10?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!