Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerinted magyarabb magyar...

Szerinted magyarabb magyar vagy a magyar emberek többségénél?

Figyelt kérdés
Sajnos azt veszem észre, hogy sokakból hiányzik a magyartudat.

tegnap 13:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
52%
Aki csak úgy magyar, hogy magyarnak vallja magát, azt azért megkérdezném, hogy akkor valójában micsoda.
tegnap 21:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Ha egy bizonyos szempontból nézem, nem vagyok "magyaros magyar", hiszen évek óta külföldön élek és nem tervezek visszaköltözni. Egyszerűen vannak kultúrák és országok, amik hozzám közelebb állnak, mint a magyar. Ez egyszerűen szubjektív ízlés, vágyak és igények kérdése.

Ha egy mások szempontból nézem, akkor "magyarosabb" vagyok sok magyarnál, akik még a nyelvet sem tudják megfelelően használni. A magyar nyelv, zene, színház, irodalom, művészet és több hagyomány igencsak közel áll hozzám és most is az életem részeit képezik, ha van rá lehetőségem, szívesen ismertetem meg őket külföldiekkel.

Ugyanolyan semleges állok a kérdéshez, mint ahhoz, hogy nő vagyok. Vannak jó és rossz dolgok benne.

25/N

ma 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!