Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért tartanak sokan bunkónak?

Miért tartanak sokan bunkónak?

Figyelt kérdés

Szerintem egyáltalán nem vagyok az. Jó, persze ezt az ember saját magáról nyilván máshogy gondolja.

Szoktam gondolkodni azon, h. mit csináltam vagy mondtam, amiből ez jön le, de nem jutottam semmire:S

Tény és való nem vagyok az a mézes mázos típus, a pusziszkodától kikészülök, meg is mondtam mindenkinek a környezetemben, h. velem ezt ne csinálják. (mármint a baráti körben, van ez a szokás, h. kettő-három puszi, blablabla brr) Ha valami nem tetszik, akkor megmondom, és nem is vagyok az az érzelmes típus. Nehezen barátkozom, mert már elég sokat csalódtam, de mindenképpen normális és rendes vagyok.

Miért kell egyszerre bunkózni, miért nem akarnak jobban megismerni?:S

2010. dec. 13. 15:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

tegnap 18:31

"Engem is bunkónak tartanak, de már nem fogják elhinni az ellenkezőét. Idióták :S"

Ime a bizonyiték hogy Ők csak az igazságra tapintottak rá!!!!

2010. dec. 14. 16:52
 12/13 anonim ***** válasza:

16:52

Igen, így igaz. És mi ezzel a probléma?

Belül nem olyan vagyok mint ahogyan viselkedem, és szerintem House sem, bár ő csak egy kitalált karakter, nem lényeges. De soha nem fogják megérteni... Ezért is lényegtelen bármiféle társadalmi "élet" szerűségbe belefognom, úgysem az lesz a vége amit megérdemlek, vagy amit azok érdemelnek akikkel végezném. Nem mindenki azt kapja amit érdemel, mindenki azt kap amit kap, ezért nincs értelme semminek..

2010. dec. 14. 17:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Biztosan érted amit leirtál,azonban- mivel az én agyam val.szeg más kottára jár-nem értem!Gond egy szál se!Amilyen lapjai vannak az embernek a pakliban azzal játsza le a partit.A rossz lappal is van esély nyerni,de ha eleve eldobod a jó lapokat akkor csak vesztes lehetsz!!
2010. dec. 14. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!