Miért tartanak sokan bunkónak?
Szerintem egyáltalán nem vagyok az. Jó, persze ezt az ember saját magáról nyilván máshogy gondolja.
Szoktam gondolkodni azon, h. mit csináltam vagy mondtam, amiből ez jön le, de nem jutottam semmire:S
Tény és való nem vagyok az a mézes mázos típus, a pusziszkodától kikészülök, meg is mondtam mindenkinek a környezetemben, h. velem ezt ne csinálják. (mármint a baráti körben, van ez a szokás, h. kettő-három puszi, blablabla brr) Ha valami nem tetszik, akkor megmondom, és nem is vagyok az az érzelmes típus. Nehezen barátkozom, mert már elég sokat csalódtam, de mindenképpen normális és rendes vagyok.
Miért kell egyszerre bunkózni, miért nem akarnak jobban megismerni?:S
Korábban nagyon is nyitott és barátságos voltam, voltak is ismerőseim szép számmal. Persze tetszett, hogy minden második ember rám köszön az utcán, megismernek a szórakozóhelyen, de akkor is olyan fura volt az a helyzet, annyira nem én voltam:S
Nem szólogatok be senkinek szó se essék róla, és kegyetlenül őszinte sem vagyok, de van véleményem, és ez már egyszerre nem tetszik másoknak.
Persze, hogy nem illeszkedek be, ha sok seggnyalóval vagyok körülvéve, inkább maradok egyedül minthogy olyan legyek:S
Egyébként vannak most is barátaim, van barátom, ismerőseim, de akikkel újonnan barátkoznék őket nem értem.
Meg néha már úgy vagyok vele, hogy inkább ne szeressenek azért aki vagyok, minthogy szeressenek azért aki nem vagyok.
Nem kértem senkitől, hogy változzon meg miattam, de akkor ők miért várják el, hogy legyek olyan mint ők?
Meg a sok képmutatás, ami jellemzi az emberek nagyrészét...a hideg ráz tőle.
Van egy konkrét példám.
Nemrég láttam facebookon, hogy az egyik lány ismerősöm egy másik lány ismerősömnek írt 3 tulajdonságot, hogy miért szereti őt, az volt a harmadik, hogy mert szép...
:S
Hogy lehet valakit a külső tulajdonságai miatt szeretni?
És ők állítólag barátok...
Na én ilyen emberekről beszélek.
Szerintetek?
Ne mondjátok, hogy ez egy igaz barátság.
Képmutató és mű az egész.
Egyébként kösz, h. írtatok, elgondolkodom rajta.
Azért nem vagyok az a kategória.
De nagyon bírom:D
Nem akarok egyedül maradni életem végéig:)
18:15 vagyok
Én az a kategória vagyok, egyenlőre szakértelem nélkül, tényleg nem jó. Egyébként (nem az én hanem) House mentségére szóljon, hogy én még nem gyógyszereztem szét magam és a nélkül vagyok ilyen. Engem is bunkónak tartanak, de már nem fogják elhinni az ellenkezőét. Idióták :S
"Ha valami nem tetszik, akkor megmondom"
Hát itta baj. Van különbség aközött, hogy normálisan felhívjuk valaki figyelmét valamire, vagy minden kis szarra ugrunk és pattogunk. Te talán az utóbbit csinálod, csak nem veszed észre.
Nem gondoltál még arra,hogy valakit megkérdezz, miért tartanak bunkónk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!