Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mikuláscsomag? A szomszédunk...

A mikuláscsomag? A szomszédunk megbolondult?

Figyelt kérdés

Adott egy átlátszó szatyrot az volt ráírva hogy mikulás csomag,benne egy csomó rohadt mandarin és mégtobb száraz nudli és szilvás gombóc.Már 4x csinálja ezt.79 éves és kicsit fura a néni,mindig azt fűzi hozzá hogy boldog karácsonyt.Miért csinálja ezt,tegnap éjfélkor is adott egy ilyen csomagot csak banán is volt benne.Egyszer azt mondtam neki hogy köszönöm nem kell és erre majdnem lelökött a lépcsőn azt kiabálva hogy ZABÁLD FÖL TE DISZNÓ.

SEGÍTSETEK!!!

2010. dec. 7. 22:54
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
70%
"ez már nem sima öregséggel járó dolog, hanem pszichiátriai kezelésre szorulnának." --> de bizony, a neve: időskori demencia. Bizony nem jó dolog, de sajnos egyre több embert érint öreg korára.
2010. dec. 8. 07:27
 42/49 anonim ***** válasza:
0%

megsütötte a macskát ? :-XD

ez komoly ?

nagyon állat ....

sztem aranyos a néni, ti miért nem adtok neki ajándékot?

2010. dec. 8. 08:18
 43/49 anonim válasza:
Na itt a vege, fuss el vele...
2010. dec. 8. 09:40
 44/49 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a néni szándéka jó, csak kedveskedni akar. De hát öreg, és nem tudja már, hogy rossz, amit ad.

El kell fogadni tőle, megköszönni, és a lakásodban meg kidobni a kukában. Ennél jobbat nem tudsz tenni.

De szerintem fura, hogy ilyen miatt ideírsz. Ez nem cikizés, de azért ennél több probléma megoldó képességed lehetne.

2010. dec. 8. 11:55
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Az időskori demencia is pszichiátriai betegség, kezelésre szorulnak az ilyen betegek, ahogy írják is. Szerintem az már nem simán az öregséggel járó szokásos dolog, hogy valaki agresszív, és szerencsétlen cicát is megsüti, ez utóbbi büntetőjogi kategória, ha én lennék bíró, ügyész simán lecsukatnám érte 2 évre, nem érdekelne az ilyenek kora, betegsége!!

2010. dec. 8. 12:01
 46/49 A kérdező kommentje:

Elvitették a szomszédok.

Azt mondta a szomszéd kislány.

2010. dec. 8. 13:34
 47/49 anonim ***** válasza:
53%
remélem bent tartják a diliházban,ki sem engedik soha többet,állatkínzó vénasszony,hogy tudott ilyet tenni???
2010. dec. 8. 15:35
 48/49 anonim ***** válasza:
66%
Aki olyat ír, hogy jaj, szegény néni, meg ne bántsátok már, annak még nem volt rossz szomszédja!
2010. dec. 8. 22:29
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
lehet nyugodtan lepontozni,attól még egy utolsó vénasszonynak tartom,és nem idős hölgynek,ahogy itt többen írták,és elevenen égetném el az ilyet,aki képes egy állatot megkínozni!!!
2010. dec. 9. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!