A mikuláscsomag? A szomszédunk megbolondult?
Figyelt kérdés
Adott egy átlátszó szatyrot az volt ráírva hogy mikulás csomag,benne egy csomó rohadt mandarin és mégtobb száraz nudli és szilvás gombóc.Már 4x csinálja ezt.79 éves és kicsit fura a néni,mindig azt fűzi hozzá hogy boldog karácsonyt.Miért csinálja ezt,tegnap éjfélkor is adott egy ilyen csomagot csak banán is volt benne.Egyszer azt mondtam neki hogy köszönöm nem kell és erre majdnem lelökött a lépcsőn azt kiabálva hogy ZABÁLD FÖL TE DISZNÓ.
SEGÍTSETEK!!!
2010. dec. 7. 22:54
21/49 A kérdező kommentje:
Meg mindig meg akart tanítani számolni.Pedig már gimis vagyok.
2010. dec. 7. 23:23
22/49 A kérdező kommentje:
De még mindig várja hogy hazajöjjön svájcból egy borkóstolóról.Ezt is bemesélte magának
2010. dec. 7. 23:24
23/49 A kérdező kommentje:
Amikor nézte a megasztárt és továbbjutott valamien melinda és azt kiabálta 11kor hogy éljenek a ribancok,és éljen melinda.
2010. dec. 7. 23:26
24/49 A kérdező kommentje:
Úristen megint becsöngetett és egyedül vagyok itthon.És ordít ezt nem fogja 4ig befejezni.
Azt mondja hogy...Nemértem mit mond.
2010. dec. 7. 23:29
26/49 anonim válasza:
ha téll nem kamu a kérdés, akkor be ne engedd... húzd meg magad, mintha nem is lennél otthon. nem baj ha ég a villany, ne oltsd le
27/49 anonim válasza:
Menj ki és rugd fejbe a vén ku..át :)
28/49 anonim válasza:
nah :D írd már meg, mi volt, ha kinyitottad az ajtót, vagy ha meghúztad magad, akkor azt írd meg hogy még mindig ott van-e
29/49 anonim válasza:
Ez esetben hívd ki a rendőrséget MOST azonnal! Ők mentőt hívnak és elvitetik a kórház pszichátriai osztályára. Ne tétovázz.
30/49 anonim válasza:
Na mi van már? Ott van még? Rendben vagy? A szüleid hol vannak ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!