Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mikuláscsomag? A szomszédunk...

A mikuláscsomag? A szomszédunk megbolondult?

Figyelt kérdés

Adott egy átlátszó szatyrot az volt ráírva hogy mikulás csomag,benne egy csomó rohadt mandarin és mégtobb száraz nudli és szilvás gombóc.Már 4x csinálja ezt.79 éves és kicsit fura a néni,mindig azt fűzi hozzá hogy boldog karácsonyt.Miért csinálja ezt,tegnap éjfélkor is adott egy ilyen csomagot csak banán is volt benne.Egyszer azt mondtam neki hogy köszönöm nem kell és erre majdnem lelökött a lépcsőn azt kiabálva hogy ZABÁLD FÖL TE DISZNÓ.

SEGÍTSETEK!!!

2010. dec. 7. 22:54
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
28%

Jajjj várjatok már!

Most éppen szeretkeznek.

2010. dec. 8. 00:04
 32/49 anonim ***** válasza:
71%
Ezt a nem-embert kéne megsütni, akármilyen öreg is!!
2010. dec. 8. 00:04
 33/49 anonim ***** válasza:
28%
Ennyi sületlenséget már régen olvastam egy helyen. Kedves kérdező, nincs jobb szórakozásod, mint ilyen hülyeségeket kitalálni?
2010. dec. 8. 00:32
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
Én idősek otthonában dolgozom. Ne tudjátok meg, ott mik vannak. Nem tudom, kamu-e a kérdés, de amit a srác/lány leír, nálunk mindennapi eset...
2010. dec. 8. 00:42
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
miért nem viszik már el valahova?undorító vénasszony,ha tényleg ezt csinálta a cicával,akkor nem értem,hogy nem vitték el a diliházba???úristen..
2010. dec. 8. 00:58
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

A macska sütés eleve állatkínzás, kapásból két év letöltendőt kaphatna, már ha végre valahára kiszabnák az ilyenekre, bár kétséges, hogy ebben az esetbe be lehetne e bizonyítani.

Hivatalos helyen kellene szólni, hogy vigyék el (ha őt nem is tudják, legalább a kutyáját), bár arra sok esély nincs. A rokonokat próbáljátok meg felkeresni, talán annak több haszna lesz. Nemrég a Naplóban volt egy riport erről, hogy semmit nem tudnak az ilyenekkel csinálni, nincs rá felhatalmazásuk, hogy elvigyék, szintén ilyen szomszédok nyilatkoztak, volt egy dilis nő aki a teraszon vmi pléh lemezen ugrált és közbe ordítozott, a másik meg a lépcsőházban kisgyerek fenyegetett meg halálosan már nem tudom miért, volt amelyik nyitott ablakba kirakta a rádiót max. hangerőn és az egész falu azt hallgatta, szóval eszméletlen dolgokat tudnak csinálni az ilyen "betegek".

Szegény dédnagymamám 83 évesen halt meg, dédnagypapám 88 évesen, nagyon szerettem mindkettőt, szerencsére semmi ilyesmit nem csináltak, egy kicsit szenilisek voltak, ez már nem sima öregséggel járó dolog, hanem pszichiátriai kezelésre szorulnának.

2010. dec. 8. 01:03
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

jézusom .ez nem normális,beteg vénasszony diliházban való.

az én nagymamámim is 70 felett van és mégsem csinálja ilyeneket.tök normálisak.

2010. dec. 8. 01:38
 38/49 anonim ***** válasza:
16%
Kedves Kérdező miért vagy ilyen undok a néni nagyon kedvesnek tűnik, biztos sok mindent tanulhatnál tőle.
2010. dec. 8. 01:52
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az lenne a legjobb, ha a háziorvosának vagy akár a rendőrségnek jelentenétek, mielőtt még valakiben/valamiben kárt tesz.
2010. dec. 8. 02:16
 40/49 anonim ***** válasza:
16%

En a helyedben "meglepetest" keszitenek Neki karacsonyra!

Egy kicsi csomag, amibe teszel ajandekot, es irsz egy par kedves sort hozza.

Egyutterzessel gondolj Ra, hiszen mint irod is mar nagyon idos, tehat tul sokat elt meg, tul sokat latott es tapasztalt, s talan mar a maganytol lett ilyen es attol, hogy sosem tapasztalta meg a szeretetet.

Biztosan fel, de megis akar kozeledni az emberekhez, csak olyan, mint egy kis kalitkaban elo madar!

2010. dec. 8. 06:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!