Milyenek a németek?
17:39
Nem értem, hogy lehet még egy olyan ostoba ember, mint te!
Hogy lehet a mai német népet okolni a majd' 100 éve történt események miatt? És különben is, egy akkori átlag német nem is tehet a világháborúk kirobbanásáról!
Na mind1.
Szerintem a németek többsége igenis nagyon rendes, pluszpont, hogy szeretik a magyarokat.:D
És tényleg nagyon sok találmányt köszönhet a németeknek a világ, Németországot egyébként a "költők és gondolkodók földjé"-nek is nevezik.
Egyébként az, hogy csak 2-3 naponta fürödnek, tapasztalataim alapján csak a bajorokra jellemző, de az északnémetek igényesebbek, főleg aki nagyvárosokban lakik (Berlin, Hamburg, Köln). És közel sem olyan hidegek és kockák, mint amilyennek beállítják őket. Ha egy délnémet kisvárosban jár az ember, szinte olyan, mintha Olaszországban lenne.:)
Nahát van itt sok baromság!Szerintem eszméletlenül kedves emberek élnek itt!Nekem eddig mindenki csak segített. Fél éve élek itt a barátommal, aki német és rosszul van ha nem fürdik naponta 2x.
Szerintem nagy hülyeség általánosítani, a magyarok között is ugyanúgy vannak bunkók, mint itt és minden más országban.
És lehet hogy a többségük nem túl szép, de van kivétel, az én barátom nagyon helyes például:)
Csak rossz tapasztalataim vannak velük.
Bunkók, közönségesek, lenézőek
Butaság felcímkézni valakit akár származása, akár vallása, akár bármely tetszőleges testrésze színe, alakja vagy mérete alapján. Minden, általam eddig megismert (azaz tucatnyinál több) nemzet képviselői között találkoztam megbízható és megbízhatatlan alakokkal, szép lányokkal meg kevésbé szépekkel, tisztaságmániásokkal és idült víziszonyban szenvedőkkel, intelligens emberekkel és intelligentoidokkal.
Egyébként, még ha lehetne is osztályozni anyanyelv alapján... Gondold csak meg, több német nyelvjárás van, mint magyar, és ezek némelyike távolabb esik egymástól, mint az orosz meg az ukrán, a szerb és a horvát, vagy a cseh meg a szlovák. Vagy akár a budapesti meg a székely. (Előbbiek nem mind magyar nyelvjárások...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!