Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki hogy...

Hogyan mondjam meg neki hogy büdös?

Figyelt kérdés
24 éves egyetemista vagyok, vidéken. Az albérletben a szobatársam elviselhetetlenül büdös. Informatikusként dolgozik, de egész héten nem fürdik, két hétig teljesen ugyanabban a ruhában van, még alsónadrágot sem cserél. Haza jön leül a gép elé játsznai, néha eszik. Budapestről egy spár reklám szatyorral érkezik, én meg telepakolok egy sporttáskát pólóval egész hétre. Szellőztetni nem tudok, mert hideg van kint és ugye fázik pedig senki nem fázik meg attól ha 5-10 percig nyitva van az erkélyajtó. Ja és a konvektor zabálja az oxigént és egy idő után meg lehet amúgy is fulladni. Ma rosszul is lettem. Elköltözni nem akarok, mert jó a hely, van valami ötletetek hogyan idegeljem ki, hogy elhúzzon innen?
2010. dec. 2. 18:34
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
A hétre egy kis haladás történt, hozott tiszta ruhát. De változatlanul nem fürdik és oltárian büdös. Előző: nem értek a konvektorokhoz de ez egy 20 éves csotrogány és érzem h a szobából szívja az oxigént. Az a helyzet, h az albiban 5-en eleve együtt laktak én kerültem nyáron ide 6-diknak. A főbérlő meg a többiek már ismerik egymást és ha kiverném a patáliát biztos nem mellém állnának. (Be se jönnek a szobámba így nem igazán tudják mit élek át). Ezért akarom fondorlatos módon kiidegelni, hogy el költözzön, az egyetemen meg találnék igényes normális lakótársat. Kezdetnek azt csinálom, h török-meg izraeli zenét hallgatok én szeretem de ő a trance vagy mittom én mit szereti tehát utálja és tovább maradok fent tanulni. De ha valakinek van ötlete csak szóljon. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2010. dec. 7. 23:06
 22/23 A kérdező kommentje:

Ja és a legjobb, hogy a wc után nem mos kezet!

De nincs az az ember, aki rávenne, hogy kezet fogjak vele. :)

2010. dec. 8. 00:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ezzel a zenehallgatásosdival nem sokra mész szerintem. Tudom, könnyű mondani, de szerintem minden célozgatásnál többet ér az egyenes beszéd.
2010. dec. 29. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!