Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki hogy...

Hogyan mondjam meg neki hogy büdös?

Figyelt kérdés
24 éves egyetemista vagyok, vidéken. Az albérletben a szobatársam elviselhetetlenül büdös. Informatikusként dolgozik, de egész héten nem fürdik, két hétig teljesen ugyanabban a ruhában van, még alsónadrágot sem cserél. Haza jön leül a gép elé játsznai, néha eszik. Budapestről egy spár reklám szatyorral érkezik, én meg telepakolok egy sporttáskát pólóval egész hétre. Szellőztetni nem tudok, mert hideg van kint és ugye fázik pedig senki nem fázik meg attól ha 5-10 percig nyitva van az erkélyajtó. Ja és a konvektor zabálja az oxigént és egy idő után meg lehet amúgy is fulladni. Ma rosszul is lettem. Elköltözni nem akarok, mert jó a hely, van valami ötletetek hogyan idegeljem ki, hogy elhúzzon innen?
2010. dec. 2. 18:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ugyan ezt a mosással is lehet csinálni, hogy mondod neki, hogy mosni akarsz, de nincs tele a gép, adjon ő is olyat ami már koszos.
2010. dec. 2. 18:50
 12/23 tetris ***** válasza:
Adja oda az ő szennyesét is? Te kimosnád a cuccaidat a szaros gatyáival együtt?
2010. dec. 2. 18:52
 13/23 anonim ***** válasza:
albérletben közösen szoktak mosni, képzeld, előző. úgy jön össze az adag. Nálatok mindenkiét külön mossátok?
2010. dec. 2. 19:09
 14/23 anonim ***** válasza:
75%

Már nem azé, de egyetemista vagy és egy ilyen pici problémával nem bírsz el? Simán megmondod neki ahhoz a hangulatodhoz illően, amikor legközelebb szagot fog az orrod. Pl. Ne haragudj, de fürödj már le mert szaglasz, ne kelljen kinyitnom az ablakot...

Nem sértődhet meg, ha egyszer ő okoz kellemetlenséget másnak.

2010. dec. 2. 19:12
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem, nem mosunk az albérletbe'. Haza megy hétvégére, de otthon se mossa ki a ruháit, mert mikor megjön nagyon büdös. Ja és nem hiszem el hogy mindenből egy van neki 250 000-et keres, csak van egy másik pólója i, de akkor miért nem hordja?
2010. dec. 2. 19:18
 16/23 anonim ***** válasza:
De arra a kérdésre felelj h mondtad e neki.És próbálltad e neki úgy megmondani ahogy az előzök leírták.Nem létezik h ne lehetne rá hatni.
2010. dec. 2. 19:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg előbb tőle, hogy nincs-e valamilyen betegsége. Ha azt mondja nincs, mondd meg őszintén: kellemetlenek a kipárolgásai, és bár lehet ő nem érzi, de te befulladsz a lakásba. Ezért tegye meg a te és az ő igényessége érdekében is, hogy fürdik, és kimossa a ruháit.
2010. dec. 2. 21:06
 18/23 anonim ***** válasza:

ha lenne ahhoz arczod, h kiidegeld, akkor kezdésnek vedd a bátorságot, h megmondod neki kerek perec, h apám, a görény téged használhatna parfümnek! :P

én egyszer csináltam egy olyat a szintén igénytelen lakótársammal, hogy kinyomtattam pár lapot, amire finom célzások voltak írva a fürdést, takarítást, szellőztetést illetően, és teleragasztottam a szobáját, mire hazaért.

vette a lapot :D

ne finomkodj, ha hisztizik a szellőztetés miatt, nyugodtan mondd meg neki, hogy ha fürdene, akkor talán nem kéne ilyen sűrűn ablakot nyitni...

de tényleg nem hagy nyugodni a gondolat, hogy miért van az, hogy eddig nem mondtad el neki, h nem bírod a szagát, de a kiidegeléséhez van elég bátorságod.

karácsonyra vegyél neki tusfürdőt meg dezodort. vagy kérj meg pár búzatáblát, h fürdessék meg! :P

2010. dec. 2. 23:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a többi kollégistát, hogy nincs-e egy másik punk, akit a szobatársa nehezen visel el. Ha van, akkor kezdeményezzétek, hogy a két büdi összeköltözzön, te meg menj másik szobába.
2010. dec. 5. 04:33
 20/23 ekeke ***** válasza:
Már bocs, a parapetes konvektor nem zabál oxigént, kintről szívja. A kéményes meg bentről szívja, de LEVEGŐT szív, ami így kénytelen vákuum okán pótlódni máshonnan, tehát friss áramlik be akármilyen kis nyílásokon. Van érettségid? Nekem nincs. (34 ffi)
2010. dec. 5. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!