Hogyan mondjam meg neki hogy büdös?
Már nem azé, de egyetemista vagy és egy ilyen pici problémával nem bírsz el? Simán megmondod neki ahhoz a hangulatodhoz illően, amikor legközelebb szagot fog az orrod. Pl. Ne haragudj, de fürödj már le mert szaglasz, ne kelljen kinyitnom az ablakot...
Nem sértődhet meg, ha egyszer ő okoz kellemetlenséget másnak.
ha lenne ahhoz arczod, h kiidegeld, akkor kezdésnek vedd a bátorságot, h megmondod neki kerek perec, h apám, a görény téged használhatna parfümnek! :P
én egyszer csináltam egy olyat a szintén igénytelen lakótársammal, hogy kinyomtattam pár lapot, amire finom célzások voltak írva a fürdést, takarítást, szellőztetést illetően, és teleragasztottam a szobáját, mire hazaért.
vette a lapot :D
ne finomkodj, ha hisztizik a szellőztetés miatt, nyugodtan mondd meg neki, hogy ha fürdene, akkor talán nem kéne ilyen sűrűn ablakot nyitni...
de tényleg nem hagy nyugodni a gondolat, hogy miért van az, hogy eddig nem mondtad el neki, h nem bírod a szagát, de a kiidegeléséhez van elég bátorságod.
karácsonyra vegyél neki tusfürdőt meg dezodort. vagy kérj meg pár búzatáblát, h fürdessék meg! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!