Ettől egy átlagpolgár/átlagember szemében roh@déknak számítok?
Érdekel a pszichológia és amikor észreveszek valakinél valamit(apakomplexus stb) rossz érzésem van, hogy nem mondhatom ki a szemébe. Van mikor szételemzek embereket és alig bírom magamban tartani, ha meg kimondanám én lennék a szemét.
Na mind1, a kérdés adja magát.
07:54
Elsajátítani? Megy az nekem most is, csak sok a befolyásoló tényező a környezetemben, ami miatt nem lehetek teljesen önmagam.
Oké, várj csak! :D
Fogadjunk, hogy egy unatkozó, ámde éppen mostanában öntudatra ébredő tini vagy, aki azt hiszi mindent élesebben lát mint bárki más, vagy akár csak az "átlag". Jobban tudod, milyen valaki, mint akár ő maga, vagy a környezete, igaz? És biztos vagy benne, hogy tudnál neki segíteni is, a fölöttébb érett, okos tanácsaiddal. Szerintem neked felsőbbségi komplexusod van, és ezért összekevered az "érdekel"-t az "értek hozzá"-val. XDDD
Sorry de ezt muszáj volt - hát ha kb. ezt kívánod nekik, akkor hajrá, mondd a szemükbe amit gondolsz róluk. :D
Igazat adok, de ha már úgyis annyi nézőpont van, akkor fogalmazzuk meg másképp is.
Minden ember feladja azt a korszakot, ami lehet, hogy az igazi élete volt.
22:00
Érdekelne hogyan, de nyilvánvalóan a túlhaladásban az is benne, van, hogy nem meséljük el minden jöttmentnek. Jogos.
22:16
Hát ezt pozitív szemmel nézve tekinthetjük felnőtté válásnak. Másrészről lehet megőrülés, feladás, félelemből fakadó visszafogottság. Na persze ez függ attól is, hogy milyen voltál azelőtt.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!