Ettől egy átlagpolgár/átlagember szemében roh@déknak számítok?
Érdekel a pszichológia és amikor észreveszek valakinél valamit(apakomplexus stb) rossz érzésem van, hogy nem mondhatom ki a szemébe. Van mikor szételemzek embereket és alig bírom magamban tartani, ha meg kimondanám én lennék a szemét.
Na mind1, a kérdés adja magát.
Most kérdeztél valamit,vagy csak akartál?Az valószinű hogy még k.rva messze van hogy Te "szételemezz"valakit is !!
Lehet hogy érdekel a pcihológia ,de az nem azonos a mások magánéletében turkálással,és az abba a te agyszüleményeidnek a belemagyarázásával.
Minden emberben benne van hogy valahogy fölhivja magára a figyelmet,azonban az általad választott módszer nem a legszimpatikusabb.Ha azonban elhivatottságot érzel ezen pálya iránt,akkor a maximális alázatot és diszkréciót kell megtanulnod először!!Az elemzésnél az elemzett a fontos nem az elemző!!
Figyelj szerintem ezt a képességedet szorítsd csak az ismeretségi körödre, vadidegenekkel legfeljebb akkor kezdj foglalkozni ilyen téren, ha véletlenül úgy jön ki a lépés, vagy kitanulod a szakmát.
Ja am a kérdésre válaszolva, nem, tök szokványos, én is így nézegettem az embereket valamivel ifjabb koromban. Aztán megtanultam, hogy először is a saját sz*romat rakjam rendbe, és csak utána pofázzak. XD
Hmm..
Egyébként több oka volt, hogy feltettem ezt a kérdést, egyrészt érdekelt, másrészt vártam 1 válaszadóra akinek egy másik kérdésemnél várom a reakcióját, azt hittem nincs itt, de látom ide írt, szóval csak nem akar reagálni a másiknál.
Még itt is ilyeneket csinálok..
A kérdéssel kapcsolatban egyébként 23:31 egyet értek, bár tudom milyen sz@r érzés lehet, ha a szemedbe mondják az általuk vélt igazságot, de ha átgondoljuk rájöhetünk, hogy racionális. Én is így csinálom, vagy csinálnám inkább, mostanában nem megy. Mondjuk a téves következtetések tényleg idegesítőek, például miből döntöd el, hogy valakinek azért sz@rak az eredményei (jegyek vagy akármi) mert hül*e vagy mert csak életunt és az a világnézet felé hajaz, hogy minden csak véletlen.
"Mondjuk a téves következtetések tényleg idegesítőek, például miből döntöd el, hogy valakinek azért sz@rak az eredményei (jegyek vagy akármi) mert hül*e vagy mert csak életunt és az a világnézet felé hajaz, hogy minden csak véletlen."
Ó. Más eset nem is lehetséges, mi? Egyelőre te nem a pszichológiához, hanem a kombináláshoz értesz, ami utóbbi persze nem feltétlenül rossz más területen. A kritikus gondolkodást kellene már csak elsajátítanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!