Hogyan szoktassak le mindenkit arról, hogy a felelősséggel szekáljon?
Hölgyek, Urak! Nagyon köszönöm a fáradozást. Akik tényleg lelkiismeretesen és komolyan szóltak hozzá, azoktól elnézést kérek. A kérdés valóban: FAKE, azaz kamu.
Egy szociológiai gondolatmenet részeként szerettem volna tesztelni az idejárók érzelmi intelligenciáját egy hihető, de kissé irritálóan provokatív ténnyel. Arra voltam kíváncsi, hogy hány százalékban vannak a válaszolók között:
-oltogatók, rosszindulattal, afféle vitriolos beszólogatásokkal
-tárgyilagos, ellenvéleményesek, de mégis becsülni valók, mert bunkózás nélkül, intelligensen fejtik ki a véleményüket
Kísérletem bizonyítékául az alább bekopizott kérdés és felelet szolgál.
A kérdést (tudom, hogy nem lehet, de képletesen) ezennel lezárom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
"Már éppen azt tervezem, hogy kitalálok egy hihető, de elég provokatív témát, kiírom és tesztelem a válaszolók érzelmi intelligenciáját. (EQ*) Ezt a szöveget be fogom tenni, hogy "EQ*" és majd egy-két nap múlva beírom kommentbe, hogy köszönöm, most lezárom a témát (apropó, kár, hogy a kérdezők nem zárhatják le a kérdésüket, hogy az kinnmaradjon, de ne tudjanak írni többet) és megnézzük, hány tipikus oltogató akadt fenn a hálón.
Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:29"
Most hergelni jöttél ide a népet?
Majd megtapasztalod a dolgokat te is. ENNYI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!