Csak én látom úgy, vagy egyre inkább kezd kimenni a "divatból" a karóra?
Figyelt kérdés
Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hány embernek van karórája az osztályból, mindenki a mobilján nézi az órát. Persze nem azt mondom hogy ez nem jó, csak hát ha lemerül a telefon vagy valami akkor az kicsit gáz, hogy az embernek kérdezgetnie kell.2009. jan. 14. 17:37
21/23 anonim válasza:
Valóban mindekninek van mobilja, amin kedvére nézegetheti az időt, és még sok minden mást. Ha máskor nem, egyetemen, fősulin rá fogsz szokni, mivel zsúfolásig tömött buszon egyszerűbb (és biztonságosabb) megnézned az órád, mint előbányászni a mobilod.
Én 14 évesen szoktam rá a karórára, mert egyszerűen rá voltam utalva, hogy időben beérjek egyik óráról a másikra, vagy épp elérjem a buszt, és semmi máshoz nem tudtam igazodni, csak ahhoz. Bizonytalanná tesz, ha épp nincs rajtam az a párezer forintos, bőrszíjas, több éves órám (amit anyukámtól kaptam).
18/L
22/23 anonim válasza:
Bizonyos okok miatt, 30 kilométeres környékemen NINCS köztéri óra ...
Még azon a településen is csoda, ha van, ahova középiskolába járok...
23/23 A kérdező kommentje:
köszönöm az újabb válaszokat, számomra mindennapos dolog az óraviselés, persze nem zuhanyozom meg alszom benne, de általában rajtam van.
2010. nov. 30. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!