Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én látom úgy, vagy egyre...

Csak én látom úgy, vagy egyre inkább kezd kimenni a "divatból" a karóra?

Figyelt kérdés
Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hány embernek van karórája az osztályból, mindenki a mobilján nézi az órát. Persze nem azt mondom hogy ez nem jó, csak hát ha lemerül a telefon vagy valami akkor az kicsit gáz, hogy az embernek kérdezgetnie kell.
2009. jan. 14. 17:37
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
96%
Ezt már én is észre vettem,az utcán megkérdeztem mennyi az idő,azt a választ kaptam "jé neked a mobilododon nics óra?"Pedig van,és az órám meg otthon hagytam.:-<
2009. jan. 14. 17:45
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
Nekem van... nálunk is kevés embernek van, én le akarok szokni arról, hogy állandóan a telómat lesem :P! mellesleg én szeretem, ha van a csuklómon valami... és már untam, hogy minden reggel karkötőket keresgélek :P
2009. jan. 14. 17:51
 3/23 yuda ***** válasza:
96%
Igen,én sem látok nagyon karórát és én is mobilt hordok-változnak az idők.Nem aggódnék a telefon aksik miatt,tapasztalatom szerint eléggé odafigyelnek rá az emberek,hogy ne merüljön le. Én pl.sokszor még töltőt is hordok,hisz kis helyet foglal.
2009. jan. 14. 18:09
 4/23 anonim ***** válasza:
83%
hát egy normális szép karórának van egy ára is, és ugye a szülők meg nem feltétlen aggatnak 30-50 ezres cuccokat a gyerek "nyakába". Felnőttek körében hidd el népszerűbb
2009. jan. 14. 18:13
 5/23 anonim ***** válasza:
96%

Tényleg, de nemsokára visszajön:

[link]

2009. jan. 14. 18:15
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Én az órám nélkül tisztára veszettnek érzem magam:S

16éves vagyok és kb 6 éve kezdtem hordani.Ma meg már csak fürdéskor veszem le.Ha nincs rajtam a bal kezemet bámulom reflexből .:D szerintem tökmindegy,hogy ki meiket használja.Nekem legalábbis praktikusabb és mára már testrészemmé vált:)

2009. jan. 14. 18:43
 7/23 anonim ***** válasza:
94%

Én meg nem szeretme az órát. Egyszer volt és teljesen piros pöttyös lett a kezem és viszketett. Azóta nem hordok. A mobilom sincs mindig nálam. De bárhová mész ki van irva az idő. A buszon, metrón a kijelzőn, az autómban meg a műszerfalon. A munkahelyen, suliban van nagy óra. És tudom, hogy egy óra alatt érek haza és otthon is van óra. Nekem nem kell.

A férjem akart venni karácsonyra, de lebeszéltem róla.

2009. jan. 14. 19:23
 8/23 anonim ***** válasza:
92%

de lehet érzékeny volt rá a bőröd!

bár velem ugy van h. mikor nagyon jó lenne tudni mennyi az idő,akkor nincs a közelben.Ezért (is) hordok karórát:D

2009. jan. 14. 19:36
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Én karácsonyra karórát kértem,mert régebben hordtam pár éve,csak sajnos elromlott.Most kaptam egy nagyon szép elegánsat,én is csak fürdéshez veszem le,olyan mint egy szép ékszer:-)
2009. jan. 14. 20:39
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem olyan a karóra mint a macskáknak a színes gombolyag! Imádom:-)
2009. jan. 14. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!