Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én látom úgy, vagy egyre...

Csak én látom úgy, vagy egyre inkább kezd kimenni a "divatból" a karóra?

Figyelt kérdés
Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hány embernek van karórája az osztályból, mindenki a mobilján nézi az órát. Persze nem azt mondom hogy ez nem jó, csak hát ha lemerül a telefon vagy valami akkor az kicsit gáz, hogy az embernek kérdezgetnie kell.
2009. jan. 14. 17:37
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
95%
régen nekem is volt,de vmi miatt hamar lemerült..és az érdekes az,hogy csak rajtam..ugyanis teszteltük tesómon is
2009. jan. 14. 22:08
 12/23 anonim ***** válasza:
27%
Nekem most van egy igen drága karórám, ezt szívesen hordom, gondolom sokan azért nem szeretik, mert ami olcsó az általában rossz is, de az én órám jó, és státusszimbólum. És igen a válasz az, hogy azért nem vesznek órát, mert a telefonon úgyis ott van és minek dobjanak ki több tíz vagy esetemben százezer forintot egy órára.
2009. jan. 14. 22:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már évek óta ugyanaz a karórám volt, párezer Ft-nál nem kerülhetett többe, évente ha 1-szer kell elemet cserélni, akkor sokat mondtam. Bőr szíjas, a fémet nem szeretem. Kb. 9-10 évesen lett először karórám, akkor az nagy dolog volt, "nagylány voltam tőle, hogy végre kaptam egy karórát" bár az is egy olcsó darab volt, de évekig használtam :-)

Nem tudom, lehet, hogy a fiataloknak (hú, pedig csak 24 vagyok) ma nem akkora cucc, mint a mi gyerekkorunkban volt, egy mobil drágább, mint az én órám, és mint írtam, ez is nagyon jó. Én ha épp hideg van, és fázik a kezem, persze, mobilról nézem az időt (nem, Pesten sincs kint mindenhol óra), de ha épp nincs a karomon, akkor furcsa, automatikusan is oda nézek, persze itthon nem hordom, de utcán igen. Ráadásul nyáron tudom vele tesztelni, hogy mennyit barnultam :-D Az óra takarásában ugye nem barnulok :-D

2009. jan. 14. 22:49
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Minek a karóra, mai digitális világban mindenhol van óra. Ha nem lenne mobilom, akkor is tudnám mennyi az idő.
2009. jan. 15. 08:23
 15/23 anonim válasza:
100%

Sztem egy szép karóra olyan mint az ékszer. Öltöztet.

Rengeteg karórám van én nagyon szeretem mindet és felváltva használom mikor milyen ruha van rajtam.

Imádom! ))

2009. jan. 15. 10:34
 16/23 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom...gimibejárok, és szükségem van az órára...másoknak is 30 fős osztályból 10-en biztos hordanak...de mivel muszály betenni a tesiórát, ami "nekünk jó", kevesebben hordanak!
2009. jan. 17. 21:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Én évekig hordtam karórát és nagyon szerettem, de egyszer valaki megjegyzést tett rá, hogy sokszor nézek rá az órámra, és szerinte ez bunkóság. Igyekeztem leszokni róla, de nem sikerült, úgyhogy végül levettem, és azóta nem hordom. Eleinte hiányzott, de ma már nem bírnám visszavenni, mert annyira elszoktam tőle, hogy zavarna, ha valami lenne a karomon.
2009. jan. 20. 13:32
 18/23 anonim válasza:
Én is viselek karórát. Mobilom nincs, és nem mindig vagyok olyan helyen ahol óra is van. Amúgy szerintem sokan hordanak karórát, idősebbek, és fiatalok egyaránt. Sokaknak -főleg férfiaknak- ez az egyetlen ékszerük is. (Illetve a gyűrű, hogyha házas az illető.)
2010. aug. 12. 17:03
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ, ezek szerint még nem halt ki teljesen a karóra-hordók népe :)
2010. aug. 16. 12:48
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Azóta nem hordok órát, amióta meg állt kettőkor, vagy hat éve. Szégyellem, mert csak annyi lenne, hogy elviszem az óráshoz, ahol elemet cserélnek benne, de amikor a városban járok, sosincs nálam, vagy elfelejtem elrakni. Meg egy időben nem is volt rá szükségem, mert az iskola mellett volt a templom, mellette a buszmegálló, és a templom órára mindig pontosat mutatott. Aztán meg már megszoktam annyira a telefont, hogy mindig azon néztem az időt. De el fogom vinni az órámat elemet és lencsét cseréltetni.

Egyébként ha az ismerőseim körét nézzük, száz emberből max három visel karórát. Velem együtt lesz négy.

2010. nov. 23. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!