Miért olyan rohadt bunkók, akik albérletet adnak ki?
tisztelet a kivételnek, bár én eddig nem találtam... pl: egy butortalan kertes házba nem engednek macskát. vagy "bármikor felmehetek, szóval mindig legyen rend és fogok is jönni gyakran..."
vagy
"jó napot xy vagyok
hálló, mit akar
albérletügyben érdeklődnék...
mámma nem érek rá csak hétfün."
és kinyomja
van még igényes hely illetve tulaj debrecenben?!
:)
hát nézem mindig, hátha rátalálok egy normálisra...
sajnos még itt kell lennem hajdú biharba...
de ah arra járok, akor szólok, köszönöm
én pesten adok ki lakást, és normálisan viselkedek az albérlőmmel, hiszen részint belőle élek.
a másik oldalon vagyok, de sok helyen látom azt is, hogy az albérlő kanászodik el, és úgy gondolja, h a tulaj puszta szeretetből adja a lakását, és megpróbálja elsunnyogni a bérleti díjat, meg a rezsit.
mondjuk én jól jártam a lakómmal, mert nem csóró jellemtelen, hanem ha azt mondom, h figyi, itt a számla, fizetni kéne, akkor a köv héten már mehetek is a pénzért. pontosan utalja a bérleti díjat is. szóval nincs okom köcsögösködni vele.
ha meg nem úgy viselkedne, ahogy azt elvárom, akkor csomagolhat.
nem járok fel hozzá minden xarért, nem mondom meg, h hova fúrja a szöget a polchoz.
mondjuk macskát én sem engednék a lakásba.
Mert nem fogják fel, hogy nem szívességet tesznek, hanem egy kölcsönös megállapodáson alapuló bérleti szerződést kötnek. Ez nem alá-fölé rendeltségi viszony. Neked lakás kell, neki meg a pénz, amit kap érte.
Sajnos nincs meg itthon a kultúrája ennek a dolognak.
azért irtam, hogy kertes ház ahol kint lehetne és butoltalan, ugyanis azt féltik (persze ez jogos). de ha kint van a macska és bent nincs butor, akkor milyen kárt tehet??
lekaparja a vakolatot???!?!!
igen, sajnos nem azt nézik, h jol érezd magad, ha már fizetsz a helyért, hanem alárendeltnek tartanak. remélem az ilyen soha nem adja ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!