Az embereknek mi a baja az Egyetemmel/egyetemistákkal?
Nekem nem az egyetemistákkal van bajom,bár tény,hogy sokan vannak akik annyira buták,hogy nem is értem,hogy lehet diplomájuk.
Nekem avval van bajom,hogy bárki megkaphatja a diplomát,bárki ehet egyetemre. MA már nincs meg az Egyetem szónak az ereje..Régen azért keményen le kellett tenni az asztalra,hogy valakit felvegyenek egy egyetemre.Ma meg kettes átlaggal lehet egyetemre menni.Tönkre lett téve ennek az intézménynek a szimbóluma.
Nem is csodálkozom azon,hogy sokan diplomásan nem találnak melót...
mert régen nehéz volt bejutni, sokaknak nem sikerült, ma már könnyű.
könnyű bejutni, viszont nehéz bent maradni (legalábbis az értelmes szakokon), ezt nem tudják sokan.
Diploma,whehehehehehehe! Mintha egy papírrongy bármit is bizonyítana :D
Higyyétek el, a diplomától még bárki egy nagy nulla maradhat (lásd pl: politikusok)
Semmi. Én is voltam/vagyok :)
34/F
"Az igaz, hogy könnyebb bekerülni a felső oktatási intézményekbe, de nem olyan egyszerű ám azt elvégezni. Sokan kihullanak menet közben."
Én ismerek pár kiemelkedően ostoba már végzettet, szóval ez az állítás sem állja meg a helyét. :)
"Higyyétek el, a diplomától még bárki egy nagy nulla maradhat (lásd pl: politikusok)"
Ezt úgy mondod mintha a politikusok mind diplomásak lennének. Van köztük öt általánost végzett is. Különös tekintettel a kissebbségiekre, de még magyarban is.
"Én ismerek pár kiemelkedően ostoba már végzettet, szóval ez az állítás sem állja meg a helyét. :)"
ezért írtam hogy az értelmesebb szakokon. vannak büfé szakok amiket még Zagyva György Gyula is el tudta volna végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!