Aki felvette a diákhitelt és már végzett az egyetemmel, annak mi a véleménye róla? Gondjai vannak a visszafizetéssel, vagy észre sem veszi?
Az attó függ, hogy van-e már állása vagy nincs és hogy mennyit kell visszafizetnie.
Addig amíg nem volt munkám gondot jelentett, aztán ha tudtam, utaltam a minimumnál többet és örülök, hogy már túl vagyok rajta :)
minden hitel szívás. (előzőnek üzenem.)
de én is csak ezáltal tudom finanszírozni a tanulmányaimat, és egyébként kedvezőbbek a feltételei, mint bármelyik banknál felvett hitelnek.
Egy kollégám évek óta lediplomázott már,régen dolgozik,de még mindig szenved a diákhitellel.Többször is elmondta nekem,hogy nagyon megbánta,és most elég kínos helyzetben van emiatt.
21/L
Engem is érdekelne ez a dolog.
Én tavasszal fogok végezni, de szükségem lenne egy kisebb összegre, mert egy félévnyi tandíj, egy nyelvtanfolyam, 2 nyelvvizsga ára még hátravan.
Olyanra van lehetőség, hogy mondjuk 150.000.- Ft-ot vennék fel kb? Az talán nem tűnik olyan soknak. (Van ismerősöm, aki már több milliót felvett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!