Szilvássy Pál kérdése:
Csak én nem szeretem a magyar Himnuszt? Ideje lenn már lecserélni valami optimistábbra.
Figyelt kérdés
Objektív válaszokat kérek, és ha lehet a magukat nagy hazafinak tartó szélsőjobbosok kíméljenek!2010. nov. 16. 13:01
1/23 anonim válasza:
kis grofó egyik száma jobb lenne télleg
2/23 anonim válasza:
Nekem se tetszik :( Túl "siratós"
3/23 anonim válasza:
Nem vagyok szélsőjobbos, de szerintem egy himnusz az országot jelképezi. A történelmünkben sajnos ezek a dolgok történtek amit a himnusz is megörökít. Szerinted most jobb a helyzet? Különben is a himnusz egy könyörgés Istenhez! Szerintem bűn egy meglévő himnuszt lecserélni, cak azért mert az igazságról szól.
4/23 anonim válasza:
Nem csak a szövege a dallama is lehúzós
5/23 anonim válasza:
inkább Sub Bass Monsternek kéne valami száma xD
6/23 anonim válasza:
Én sem vagyok szélsőjobbos, de nekem tetszik. Ráadásul a magyarok ilyen pesszimisták, sajnos.
Nekem az eddig hallott himnuszokból egyébként csak a francia tetszik még a magyaron kívül. Bár tény, hogy olyan sokat nem hallottam...
7/23 anonim válasza:
a Borat-os féle kazahsztáni-ra lecserélhetjük.
8/23 anonim válasza:
Na az ilyen emberek miatt szokták azt mondani hogy "a hülye magyarok".
9/23 anonim válasza:
Én sem szeretem. :( Pedig nagy hazafi vagyok... Mindig lehangolódok tőle. Nekem a francia himnusz tetszik nagyon! Legyen a himnuszunk a "Kispirics odabasz" :D
10/23 anonim válasza:
Akkor csak hogy a kedves kérdezőnek mondjak valamit... Attól, hogy valaki magát "nagy hazafinak tartó szélsőjobbos" még nem biztos hogy szereti a himnuszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!