Ha szabadon dönthetnél, laknál olyan környéken, ahol sok cigány van? Vagy inkább egy olyan helyen, ahol nincsenek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 14:44
1/9 anonim válasza:
Soha, de sajnos elköltözni nincs lehetőségem és idők során az orkok jöttek a közelembe! Kár hogy nem vadászhatóak!
2/9 anonim válasza:
wtf? Hogy szetlopjak a hazamat, hangoskodjanak az utcan ejjel nappal, ellepjek a patkanyok a kornyeket, mert ezek szemetdombokat halmoznak fel az udvarukon, rettegjek, hogy mikor jon valamelyik agyonverni 200 forintert? Inkabb fel kellene gyujtani az osszes ciganytelepet!
3/9 anonim válasza:
Ezt a kérdést most te se godoltad komolyan, ugye? :D Nincs olyan mazochista ember, aki szívesen lakna közöttük.
5/9 anonim válasza:
Lakna velük a görcs. Ugye csak vicc a kérdésed...
6/9 anonim válasza:
Miskolcon lakom és nincs lehetőség elmenni innen..
Alá kéne aknázni az összes cigánytelepet,hogy rohadjanak meg.
7/9 anonim válasza:
Ismered a viccet?
Ikerház.Egyik részében cigány család a másik részében fehér család lakja.Mindketten árulják a házat.A fehér család meglepve tapasztalja,hogy a cigány legalább 5 millióért többért eladta a házat.Meg is kérdezi tőle.
-Gazsi! Hogy lehetséges,hogy két egyforma háznál te ilyen drágán tudtad eladni,de én alig kaptam érte pénzt?
-Hát tudod,nekem nem cigány a szomszédom..
8/9 anonim válasza:
Szerencsére az én településemen nincsenek cigányok (leszámítva egy-kettőt, de ugye ezek csak tömegesen kemények), és eszem ágában sincs odamenni, ahol sokan vannak.
9/9 Pikkelyesmedve válasza:
Igen én odaköltöznék ha szabadon dönthetnék, de sajnos olyan helyen lakom, ahol nincsenek. :( Kegyetlen a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!