Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Falusiakkal nektek is nehéz?...

Falusiakkal nektek is nehéz? Máshogy gondolkoznak?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, hogy nem találják fel magukat ha nem a kis megszokott otthonukban vannak. Divatot nem nagyon követik, sokszor olyan ruhákban járnak amivel a kocsit nem törölném le. Persze megkérdezi, hogy na milyen az új fölsőm? Én meg csak hümmögök.. Nem próbálnak a dolgok mögé látni, gyakorlatilag amit a TVben hallanak az a szentírás. Feszengenek nagyobb társaságban, pl. discoban képtelenek elvegyülni a tömegben. Valahogy minden olyan bonyolult nekik, mintha 60-70 évesek lennének.

Tisztelet a kivételnek, de én nagy százalékban ezt tapasztaltam!!!

2010. nov. 9. 17:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te valamilyen nagyon elmaradott faluban lakókat ismerhetsz. Nekem nagyon sok falusi ismerősöm van, és egyikük sem olyan, ahogy ábrázolod őket, kérdező.

Egyébként tipikus városlakó vagy, aki szerint a városon kívül nincs más élhető hely, és a falusiak bunkók mind - és még finom voltam.

2010. nov. 9. 19:11
 12/14 anonim válasza:
100%
már megbocsáss...de miből gondolod h ha valaki nem követi a divatot esetleg zárkózottabb akkor az alapból egy abberált paraszt!? én személy szerint a "tisztelt kivételhez" tartozom és meg szeretném kérdezni h te miben vagy más mint azok az emberek akiket(tévesen)lenézel? a kérdésedet olvasva te a tipikus nagyvárosi beszűkült világképű panelparaszt kategória címeres mintapéldánya vagy aki nem képes kilátni a saját maga alkotta szánalmas sztereotípiák rózsaszín betonfalai mögül...na aggyisten kendnek!
2010. nov. 10. 02:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha te a ruhája miatt itélsz meg egy embert... ne haragudj, de elég szánalmas vagy. :)

Falun élek, Pestre járok iskolába. Igen, furcsa a gondolkodásmódja az itteni idősebbeknek. Fiatalokkal nem tudom mi a helyzet, akiket ismerek, azok ugyanolyan fiatalok, mint a többi.

Nemjárok diszkókba, szóval nem tudom. :D

2010. nov. 14. 00:29
 14/14 Zenon ***** válasza:

Nem vagy Te egy kicsit nagyképű, kedves kérdező?

1.általánosítasz

2.rosszindulatú vagy

3.az ilyenek miatt nehéz vidékinek lenni

2010. nov. 14. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!