Falusiakkal nektek is nehéz? Máshogy gondolkoznak?
Értem ez alatt, hogy nem találják fel magukat ha nem a kis megszokott otthonukban vannak. Divatot nem nagyon követik, sokszor olyan ruhákban járnak amivel a kocsit nem törölném le. Persze megkérdezi, hogy na milyen az új fölsőm? Én meg csak hümmögök.. Nem próbálnak a dolgok mögé látni, gyakorlatilag amit a TVben hallanak az a szentírás. Feszengenek nagyobb társaságban, pl. discoban képtelenek elvegyülni a tömegben. Valahogy minden olyan bonyolult nekik, mintha 60-70 évesek lennének.
Tisztelet a kivételnek, de én nagy százalékban ezt tapasztaltam!!!
Akkor te valamilyen nagyon elmaradott faluban lakókat ismerhetsz. Nekem nagyon sok falusi ismerősöm van, és egyikük sem olyan, ahogy ábrázolod őket, kérdező.
Egyébként tipikus városlakó vagy, aki szerint a városon kívül nincs más élhető hely, és a falusiak bunkók mind - és még finom voltam.
Ha te a ruhája miatt itélsz meg egy embert... ne haragudj, de elég szánalmas vagy. :)
Falun élek, Pestre járok iskolába. Igen, furcsa a gondolkodásmódja az itteni idősebbeknek. Fiatalokkal nem tudom mi a helyzet, akiket ismerek, azok ugyanolyan fiatalok, mint a többi.
Nemjárok diszkókba, szóval nem tudom. :D
Nem vagy Te egy kicsit nagyképű, kedves kérdező?
1.általánosítasz
2.rosszindulatú vagy
3.az ilyenek miatt nehéz vidékinek lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!