Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem gondolkoznak az...

Miért nem gondolkoznak az emberek?

Figyelt kérdés
Sokan csak panaszkodnak, hogy de rossz az élet, de miért nem állnak neki kigondolni, hogy miképpen oldhatnák meg? Emberi pszichológia miatt lehet?
2010. jan. 29. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
ők nem vállalják be, de mi van veled? te bevállalod? igen, vagy nem
2010. jan. 29. 14:48
 2/8 A kérdező kommentje:
hát, muszáj játszani az életben :)...ki is lehet szállni, de az öngyilkosság gondolata nem vonz :)
2010. jan. 29. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:

A mi mentalitásunk miatt van!

Nézz meg egy olyan embert aki napfényesebb helyrol származik.. (Pl. Kuba, Peru, Ekvádor, Spanyolország stb.) Én ismerek/ismertem ilyeneket! Teljesen máshogy gondolkoznak, ok tanítottak meg engem élni és elmagyarázták, hogy hogyan lehetek boldog.. Igaz páran azóta kirepultek az életembol, de amit itt hagytak nekem az orokre velem lesz! :)

Megtanultam, hogy akármi is torténik, az élet megy tovább és túl kell lépni mindenen, aztán keresni valami mást, ami boldoggá tesz..

Én sem értem miért panaszkodnak állandóan az itteni emberek, úgy viselkednek mintha nem lenne semmi jó az életben.. Pedig az élet csodálatos, akármi is torténik!

Emberek, miért mindig a rossz oldalát nézitek mindennek? Miért nem tudtok hálásak lenni az életetekért?

Szerintem minden csak felfogás kérdése, azt meg meg lehet változtatni! :)

Oké, hogy vannak rossz napjaink is, nekem is az volt a mai, de mellette tudok orulni és elfelejtem ami volt...

2010. jan. 29. 14:51
 4/8 A kérdező kommentje:
egy amcsi író könyve is erről szólt, ebből gondoltam, hogy nem csak hungarikum lehet...vagy kétféle nép van? amcsi; magyar...meg a többi? :)
2010. jan. 29. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
14:51-es válaszolónak igazat adok. A magyarok nem tudnak semminek sem örülni, mindig az a szar, ami éppen van. Nem gondolnak bele, hogy lehetne rosszabb is és nem tudnak az apró dolognak örülni, mindig a 'nagyra' vágynak.
2010. jan. 29. 15:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Ennek csak örülni kell, ez bizonyítja, hogy fejlettebbek vagyunk másoknál, többet akarunk, nem elégszünk meg egy sz@ros kis kunyhóval. Ez miatt fejlődik a társadalom, amerikában, nyugat európában és itt is és továbbá azt bizonyítja, hogy inkább már a nyugathoz tatozunk ami király. (én pl ennek örülök, ez is egy ellenpélda, hogy nem örülünk semminek) Oké, tudom itt megy tönkre a gazdaság stb, de ahhoz képest elég modernek vagyunk hála az égnek.
2010. jan. 29. 15:52
 7/8 A kérdező kommentje:
a modernség alatt technikai fejlettséget/életszínvonalat értesz?
2010. jan. 29. 21:25
 8/8 A kérdező kommentje:
igen, de csalóka ez a modernség, mert "fedezetlen" hitelből van
2010. jan. 31. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!