Miért nem gondolkoznak az emberek?
A mi mentalitásunk miatt van!
Nézz meg egy olyan embert aki napfényesebb helyrol származik.. (Pl. Kuba, Peru, Ekvádor, Spanyolország stb.) Én ismerek/ismertem ilyeneket! Teljesen máshogy gondolkoznak, ok tanítottak meg engem élni és elmagyarázták, hogy hogyan lehetek boldog.. Igaz páran azóta kirepultek az életembol, de amit itt hagytak nekem az orokre velem lesz! :)
Megtanultam, hogy akármi is torténik, az élet megy tovább és túl kell lépni mindenen, aztán keresni valami mást, ami boldoggá tesz..
Én sem értem miért panaszkodnak állandóan az itteni emberek, úgy viselkednek mintha nem lenne semmi jó az életben.. Pedig az élet csodálatos, akármi is torténik!
Emberek, miért mindig a rossz oldalát nézitek mindennek? Miért nem tudtok hálásak lenni az életetekért?
Szerintem minden csak felfogás kérdése, azt meg meg lehet változtatni! :)
Oké, hogy vannak rossz napjaink is, nekem is az volt a mai, de mellette tudok orulni és elfelejtem ami volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!