Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ebből már kezd elegem lenni....

Ebből már kezd elegem lenni. Mit csináljak vele? és milyen jogon szól meg mindenért?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok, jól tanulok.

Tavaly jöttem ebbe a sulimba, és minden tanárral jóban vagyok, bírnak és énis birom őket.

A fizika tanárommal is jóban vagyok, megy is a fizika.

De mostanában mindenért megszól a nő.

Multkor mutattuk neki miket rajzoltunk rajzon. Megmutatom neki a rajzomat, direkt satírozott volt és árnyékolt, mert szénnel csináltam 5öst is kaptam rá. A rajztanárom elvolt bűvölve tőle.

Erre ilyetszol a fizikatanár:

-Ez a rajz szar, túl sötét olyan mint a lelked.

Hát nem szoltam semmit, de nagyon rosszul esett:S

Aztán másnap megszolta hogy hogyan van feltűzve a hajam. Arra se szoltam.

Tegnap este csináltam magamnak ragasztható műkörmöt, szép rövid, a vége fehér és csillámos piros a többi része, olyan kis szolid. Nagyon tetszik, szépen megcsináltam.

Erre pakolok ki fizikára és jó hangosan ilyetszol:

-Fúj, miez a ronda manikűr? Hát ez gusztustalan, nagyon csúnya. Hogy néz már ki?

Nembaj talám majd legközelebb normálisra is megtudod csinálni, elvégre a körömépítés is 1 mesterség...de neked nem megy.

Mondom:

-Ez ragasztott köröm, nem épitett...

Annyira megalázó volt, komolyan égett a pofám hogy megalázott mások előtt. Miért kell leégetni?

Aztán egész órán szar kedvem volt és még megkérdezi óra után, hogy mibajom van, meg mi bánt. Mondom semmi.

Kérdezi hogy nem mondom-e el mibaj. Mondom nem

2010. nov. 8. 15:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nálunk volt pár leszbikus tanárnő-később derült ki-és ők is kikészültek, kötekedtek, hasonló tüneteket produkáltak, mint a tanárnőd. :/
2010. nov. 8. 16:13
 12/23 A kérdező kommentje:

tényleg ennyire gáz?:S

[link]

[link]

2010. nov. 8. 16:25
 13/23 anonim ***** válasza:
nem gáz szép,nem leszbosz véletlenül?
2010. nov. 8. 16:28
 14/23 anonim ***** válasza:
mi? a köröm?
2010. nov. 8. 16:37
 15/23 A kérdező kommentje:
ja a körömre kérdeztem, h ennyire gáz-e?
2010. nov. 8. 16:47
 16/23 anonim ***** válasza:

mi? a köröm?

én meg ezt a "leszbosz"-ra írtam :))

2010. nov. 8. 16:50
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem a köröm a tanárnő
2010. nov. 8. 16:53
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha igy konkretan rakerdez, hogy mi a gond, akkor nyugodtan mondd meg neki ora utan negyszemkozt, hogy bant, hogy ilyen megjegyzeseket tett es nem tudod oket hova tenni (pl. hogy neked sotet a lelked, ezt mibol szurte le?). O mondta ezeket, tehat magyarazza meg. Amugy nekem is volt egy ilyen kotekedos tanarom. Pont fizikat tanitott az is. Es a vegen kiderult, hogy azert volt ilyen a lanyokkal, mert o vegig 3-as tanulo volt meg a sajat targyabol, fizikabol is es nem tudta elfogadni, hogy egy lany lehet ennel jobb.
2010. nov. 8. 17:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Tényleg szolid, messzebbről nem is látszik, hogy mű. Szólhatnál az osztályfőnöködnek.
2010. nov. 8. 17:57
 20/23 anonim ***** válasza:
ahogy olvastam, nekem is a leszboszi jutott eszembe
2010. nov. 8. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!