A munkahelyi zuhanyzót szoktad használni? Férfi, vagy nő vagy, fiatal, középkorú, idősebb korosztály?
Figyelt kérdés
munkahely, zuhanyzónov. 26. 07:53
4/10 anonim válasza:
A jelenlegin még egyszer sem használtam, mert a lakóhelyemen van és bringával járok, szóval hazatekerek ahogy vagyok és inkább itthon, az előzőn használtam ha olyan műszak volt, hogy indokolt volt.
5/10 anonim válasza:
Mivel nem olyan helyen dolgozom, ahol szükség lenne rá, ezért nem. De ha lenne, szó nélkül használnám. Amikor szaunázni vagyunk ott is látnak meztelenül férfiak nők vegyesen.
6/10 anonim válasza:
Van olyan hely, ahol használni szoktam.
8/10 anonim válasza:
Amíg lakótelepen laktam, amikor nyáron nem volt melegvíz karbantartás miatt, akkor használtam.
9/10 anonim válasza:
Többnyire a munka helyemen tusolok. 45N
10/10 anonim válasza:
Kényelmesebb lezuhanyozva hazamenni és olcsóbb a munkahelyen zuhanyozni, mint otthon. Irodában dolgozom, nem érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!