Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért rekedt meg a japánok...

Miért rekedt meg a japánok humora egy ötéves gyerek szintjén?

Figyelt kérdés

Belenéztem már több japán műsorba is, mert nem tudtam elhinni, hogy ennyire fapados a humoruk.

Eltúlzott reakciók, erőltetett nevetés, elesnek, megbotlanak. A legjobb szó, amivel tudnám jellemezni az a cringe.

Néhány japán standup-osba is belehallgattam, akik angolul tolták, de azok is rém gyengék voltak.

Mi miatt van ez?

nov. 21. 20:21
1 2
 11/12 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Ez ugrott be elsőre:

[link]

nov. 22. 14:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Szar műsorokat néztél. De mondok mást, ha belenézel pár magyar műsorba, akkor ott is azt fogod látni, hogy nem vicces az egész, hanem cringe.

Ha jó dolgokat néztél volna, akkor nevetnél.

Ha pl. élőszereplés film érdekel, akkor a One Cut of the Dead, az egy zseniális horror komédia. Rotten Tomatoes-on 100%-on van.

Anime esetében pedig pl. a Bocchi the Rock, ami IMDb-n 8.3-n áll.

Egyrészt, vicces dolgot nehéz is írni. Másrészt, ha pl. fiatalabbaknak szóló műsort találtál, akkor simán lehet, hogy direkt gyerekeknek szóló humora van.

nov. 22. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!