Miért vannak ilyen emberek? Érdemes foglalkozni velük?
Van egy csomó velem egyidős "cicababa" a suliban.Egyszer beszélgettem velük, és elmondtam, hogy még nem volt barátom és még nem csókolóztam, merthogy a nincs egy normális, kedves srác sem akivel tudnék rendesen ismerkedni. Erre ők olyanokat mondtak, hogy "Jézusom" meg "Úristen", mert, hogy ők már 14-15 évesen elvesztették a szüzességüket meg stb.
És azóta hozzám se szólnak...nem mintha annyira barátkozni akartam volna velük, mert megvan a saját baráti társaságom, de hihetetlen, hogy ezért lenéznek engem, és még én érzem gáznak...meg amikor a multkor mentem le, az egyikük megszólalt, hogy "fúúj".
Ez annyira rosszul esik...miért vannak ilyen emberek?vagy talán velem van a baj?:(
16/L
Ugyan, engem is kiröhögtek anno, mert még -uh-18 évesen is szűz voltam. Enyhén le voltam nézegetve:)
A bibi csak az, hogy minap találkoztam az egyik ilyen leányzóval, eldicsedte, hogy most válik, mert a "kanja" elpókerezett 6millát, stb.
Megkérdezte én hogy vagyok? Mondtam neki, hogy hát boldog párkapcsolatban élek egy férfival. Deeee nincsenek gondok??? Nincs. Hökkent fej. ennyi.
Ezeknek ez a szintje. Kifognak leélten valami iszákos, vagy más addiktív elmebeteget, aki tönkrevágja őket, aztán erről szól az életük...
Tehát nem veled van a baj, de ezt szerintem Te is tudtad:)
Igen, én is úgy tartom helyénvalónak ha csak olyannal vagyok együtt akit szeretek.
És köszönöm a megnyugtató válaszokat.Mostanában eléggé felvoltam zaklatva e miatt.
Amint az előttem szólók is elmondták: nem veled van a gond.
Ez nem egy korhoz kötött valami, amin túl kell esni. Ha nem a megfelelő partner és érzelem nélkül történik az első, és csak azért, hogy másnap a suliba el tudjam dicsekedni, akár egy életre elveheti a kedved a szextől. Nem fogod élvezni.
Én három év együttjárás után, 17 évesen vesztettem el, és mai napig úgy gondolom, hogy az volt a megfelelő pillanat. Az alkalomra pedig-ha ilyen esetek vannak, hogy eszembe jut- mosolyogva gondolok vissza és ez a jó szerintem. Van még időd, és ne félj, semmiről sem maradsz le!
31/L
nincs veled baj egy kicsit sem:) majd később ők is belátják, kár volt lenézni téged ezért...majd ők 30 évesen úgy fognak kinézni, mint egy 80 éves, egy normális férfi nem fog velük foglalkozni komolyan...tehát hogy feleség nem lesz belőlük, az biztos...és majd akkor irigykedhetnek rád, mert te majd hamarabb találsz egy rendes srácot, aki majd értékel is azért, amiért most más lenéz:)
légy büszke arra, amilyen vagy:) aki érettebb, az úgyse fog ezért másként nézni rád..:)
az ilyen lányokból van kevés manapság, mint te...és ez nagyon szép, hogy te meg tudsz maradni ilyen rendesnek:)
ráérsz még hidd el...sokkal jobb tisztességesen élni...mint xy idős korban 14871256115841 pasin túlleni:)
én így látattlanból is biztosan barátkoznék veled, és büszke lennék arra, hogy te a barátnőim közé tartoznál, ez biztos:)
szóval nem veled, hanem azokkal a libákkal van a gond...de velük óriási...de majd rájönnek ők erre, vagy nem...:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
Ne aggódj, tényleg nem veled van a gond. Az a gáz, hogy ők gyerekként már lefekszenek srácokkal és azt hiszik, hogy ez a jó.
Tapasztalatból mondom, hogy akik általánosban vagy gimiben "menők" voltak, egyre inkább lecsúsznak a későbbiekben. Kiélt, lestrapált lányok lesznek a húszas éveikben, Te pedig akkor fogsz igazán élni és tündökölni:). És ezt nem vigasztalásból mondom, hanem tényleg így van.
Erre gondolj, ha éppen megbántanak.
uccsó előtti vagyok:) az még lemaradt, hogy barátkozz azokkal, akikkel eddig is, és akik nem olyanok, mint ezek a libák, és nem ezek a pasizósak annyira...de akikkel azért jól is érzed magad:)
ha van pár ember, akivel így megértitek egymást, akkor semmi gond:)
jobb is, ha nem vagy velük ( a kismajmokkal:D), mert nem említenek velük egy lapon...tudod, sokszor azokkal hasonlítgatjk az ember, akikkel van...így legalább nem mondhatják rád, hogy olyan vagy, mint ők:)
nem kell ezt szégyellni...max. tudod mit...ha kérdezik, hogy volt-e már btod, meg amiket szoktak, adj kitérő választ, vagy egyszerűen azt, hogy nagyon komoly még nem...vagy találj ki vmi frappáns választ:)
de nem kell amúgy szégyellni...ha meg találsz egy komoly, normális srácot, annak ugyis ha elmondod, szerintem nem fog lenézni...ha meg igen, akkor ott kell hagyni...de ha tényleg komoly, akkor értékelni fog jobban:)
remélem segítettem:)
nem, még arra se méltóak, hogy megemlítsd őket.
az ilyenek pár éven belül kiégnek. ők azt hiszik ez a menő, közben meg ribanccá válnak.
és ez majd az évek alatt egyre mélyebbre fog süllyedni a 10-15 év közötti korosztály (vagy talán már 10 alatt is).
21/N
Köszönöm a válaszokat, jobban is érzem magam!ez csúcs:)
Legalábbis mostmár nem lennék a helyükben, és örülök neki, hogy kiéltem a gyerekkoromat és nem csináltam semmi hirtelen meggondolatlanságot amit később megbánhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!