Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyen emberek?...

Miért vannak ilyen emberek? Érdemes foglalkozni velük?

Figyelt kérdés

Van egy csomó velem egyidős "cicababa" a suliban.Egyszer beszélgettem velük, és elmondtam, hogy még nem volt barátom és még nem csókolóztam, merthogy a nincs egy normális, kedves srác sem akivel tudnék rendesen ismerkedni. Erre ők olyanokat mondtak, hogy "Jézusom" meg "Úristen", mert, hogy ők már 14-15 évesen elvesztették a szüzességüket meg stb.

És azóta hozzám se szólnak...nem mintha annyira barátkozni akartam volna velük, mert megvan a saját baráti társaságom, de hihetetlen, hogy ezért lenéznek engem, és még én érzem gáznak...meg amikor a multkor mentem le, az egyikük megszólalt, hogy "fúúj".

Ez annyira rosszul esik...miért vannak ilyen emberek?vagy talán velem van a baj?:(

16/L

2010. nov. 2. 17:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled baj, te vagy a normális. Hosszabb távon ők járnak majd rosszul.
2010. nov. 2. 17:14
 2/19 anonim válasza:
85%

Az ilyenekkel ne foglalkozz. ;)

Ha elmész mellettük akkor szólj oda te is,hogy úristen.xD

Sajnos vannak ilyen emberek,nem lehet velük mit kezdeni...

2010. nov. 2. 17:15
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem érdemes velük foglalkozni Inkább az a gáz mikor 14-15 évesen felkínálják magukat az első szembe jövő pasinak !
2010. nov. 2. 17:16
 4/19 anonim válasza:
100%

Nehogy azthidd 14-15 évesen elvesztették aszüzességüket!!Csak a szájuk jár, oké lehet 1-2 elveszítette,de a többi nem biztos,csak azért mondják,hogy"menőnek" tarthassák magukat.

Igaz a mai 16 évesek többsége már csókolózott,de ha úgy érzed nem vagy kész rá,semmi ciki nincs benne.

Ne is törődj velük!

2010. nov. 2. 17:16
 5/19 anonim válasza:
100%
Nyugi, nem veled van a baj, maradj meg olyannak, aki vagy, szerintem nagyon józanul és normálisan gondolkodsz. Az általad bemutatott cicababákat nagyon tudom sajnálni, buta kis üresfejű emberkezdemények, akik borzasztóan felnőttesnek akarnak látszani, és jelen pillanatban olyan dolgokra büszkék, amikre majd felnőtt korukban lehet, hogy nem szívesen gondolnak vissza.
2010. nov. 2. 17:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más az értékrendjük, ezt a korosztályt jórészt még az tartja össze, hogy van kit közösen utálni és lenézni.
 7/19 anonim válasza:
100%

nem benned van a hiba...

pi**ák és kész...

majd 20 év mulva mikor drogoznak, az m1-en álldogálnak és kiesik a kezükből az utolsó vodka, mikoör felhívja őket a "Sanyi" hogy " more dicsák szia cica felgyulladt a gyerek" akkor majd rájössz hogy nincs benned hiba ;)

egyépként nem mindegyik lenne ilyen... csak a sok kis ku*va "apucianyuci kislánya" követik ezt a gyönyörű, kultúrált, inteligens társadalmat ;)

8/19 anonim ***** válasza:
100%
10-20 évvel ezelőtt még fordított volt a felállás. Egyre jobban lerohad a fiatalság nagyrésze. 10-20 év múlva meg majd a kecskeszex jön divatba, akkor azt szólják majd le aki nem szexel kecskékkel. :D
2010. nov. 2. 17:18
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj. :) Te vagy a normális. Örülj neki, hogy te nem vagy ilyen és ne is legyél ilyen.

Amit ők cikinek tartanak, egyáltalán nem az. Csak az ő kis divat világukban teljesen másképp működik minden. Egyébként jobb az ilyeneknek nem mondani semmi személyeset.

Ne érezd magad rosszúl miattuk. Te sokkal értékesebb, és jobb vagy náluk ezt úgy hidd el nekem!!

ja, és nem nincs veled semmi baj. Örülök, hogy még vannak olyan 16 éves lányok, akik tudnak gondolkodni és jól látják a helyzetüket. Na meg nem adták magukat senkinek se oda olyan könnyen!

Egyébként nekem is volt ilyen. Igaz rájuk nem illett akkor a cicababa kifejezés , mert még akkor nem voltak azok, (mára már ők iso lyanok lettek ) . Kérdezték, hogy van e barátom? mondom nincsen. Erre ők is hasonlóan reagáltak, mint neked. MOndták, hogy Úristen és úgy néztek rám, mint egy idegenre. Kb annyi éves voltam akkor mint te. Úgyhögy röhejes volt. De úgy igazán nem érdekelt mit gondoltak. :)

L,18

2010. nov. 2. 17:19
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj velük, 18 vagyok fiú, és még szűz, és bárki előtt felvállalom, egy barátnőm volt eddigi életemben, és mégsem szégyellem...

Ne törődj velük, ne azért veszítsd el a szüzességed, mert ez a "menő", hanem, mert elszeretnéd, és mert érzelmileg is érdemesnek látod a partnered arra, hogy elveszítsd vele, vagy, megcsókold...

2010. nov. 2. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!