Nagyon nagy problémám van! Az egyik barátnőm annyira megváltozott. Mi lenne a megoldás? Nem akarom elveszteni!
Első válaszoló vagyok...
Az mindegy mit gondolsz a plázásokról... úgy látszik, hogy a barátnőd szeret velük lógni. Ha ezt te nem fogadod el, akkor nincs meg a kölcsönös megértés!!! Mert ezek szerint akkor csak ő ért meg téged, te nem érted meg őt.
Ha neked pedig azt mondja, hogy ő sem bírja a plázásokat (vagy azt a plázás lányt) akkor azt nyílván csak azért füllenti neked, mert tudja/érzi, hogy te nem nézed jó szemmel.
Egyébként a leírás alapján abban a korban vagytok, amikor a tini lányok változni, és divatozni kezdenek. Talán belőle is "jujj de cuki rózsaszín" csaj lesz. Ha így van, akkor úgyis azokkal fog lógni akik megértik. Ha te nem tolerálod az új stílusát, akkor érthető hogy nem szeret majd annyira veled lógni.
Tudom, miről beszélek. Nekem egyik legjobb barátom lett rocker 15 évesen. Fekete ruhákat kezdett el hordani, és bizzar haverokkal járkálni, kocsmázni. Akkor nagyon rosszul érintett engem is, és azt hittem véget ér a barátságunk.. de aztán inkább megtanultam elfogadni ezt az énjét. Nem volt könnyű, de azóta is jóban vagyunk. (Különben is.. ezek olyan kinőhető dolgok)
Nem mondom, hogy járj el vele shoppingolni, vagy hogy szeresd az új barátait, csak ne tégy neki szemrehányást azért amilyen... TUDOM HOGY NEM KÖNNYŰ! De ha igazán jó barátod, akkor el kell fogadnod. Gondolkozz rajta! Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!